search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 10:53
MENU CLOSE

Τζορτζ Κλούνεϊ: Αποθεώνει τον Μπάιντεν και στηρίζει την Κάμαλα Χάρις: «Ήρωας ο Μπάιντεν – Θα κάνουμε τα πάντα για την αντιπρόεδρο»

23.07.2024 16:27
biden clooney 76- new

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες ο διάσημος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ, ένθερμος Δημοκρατικός στις ΗΠΑ που πρωτοστατεί και στη συγκέντρωση χρημάτων για το κόμμα, να ζητούσε από τον Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί από την προεδρική κούρσα, τώρα πια τον αποθεώνει για την επιλογή του να κάνει στην άκρη.

Ο χολυγουντιανός σταρ χαιρέτισε τον Πρόεδρο Μπάιντεν ως ήρωα για τη «σωτηρία της δημοκρατίας» και εξέφρασε την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις.

«Ο Πρόεδρος Μπάιντεν έδειξε τι σημαίνει αληθινή ηγεσία. Σώζει τη δημοκρατία για άλλη μια φορά. Είμαστε όλοι τόσο ενθουσιασμένοι που θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε την Αντιπρόεδρο Χάρις στην ιστορική της προσπάθεια», ανέφερε ο 63χρονος Κλούνεϊ σε δήλωσή του στο CNN. 

Αυτό θα πει να έχεις επιρροή…

Διαβάστε επίσης:

Ο Έλον Μασκ μιλά για το τρανς παιδί του: Με ξεγέλασαν να υπογράψω τη φυλομετάβαση, ο γιος μου είναι «νεκρός»

Ιταλία: Δικαστήριο ακύρωσε ποινή ισόβιας κάθειρξης για γυναικοκτονία λόγω “στρες κατά την πανδημία” του κατηγορούμενου

Κλειστό το αεροδρόμιο της Κατάνιας λόγω ηφαιστειακής τέφρας από την Αίτνα (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 10:53