search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 13:32
MENU CLOSE

Ρωσικό υπουργείο Άμυνας: Αμερικανικά βομβαρδιστικά προσπάθησαν να μπουν στη Ρωσία

21.07.2024 11:35
mig -31- rosia – new

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη MiG-29 και MiG-31 απέτρεψαν αμερικανικά στρατηγικά βομβαρδιστικά В-52Н από το να παραβιάσουν τα κρατικά σύνορα στη Θάλασσα του Μπάρεντς.

«Καθώς τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη πλησίασαν, τα αμερικανικά στρατηγικά βομβαρδιστικά προσάρμοσαν την πορεία πτήσης τους…και επακόλουθα απομακρύνθηκαν από τα κρατικά σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Μέση Ανατολή: Οι Χούθι ανακοίνωσαν ότι στοχοποίησαν την Εϊλάτ ως αντίποινα στα πλήγματα από Ισραήλ (Video)

Βολιβία: Πολύνεκρο δυστύχημα μετά από σύκρουση φορτηγού με λεωφορείο

Ισραήλ: Χτύπησε στόχους των Χούθι στην Υεμένη για αντίποινα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 13:32