search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05.07.2024 18:11
MENU CLOSE

Αγριεύουν τα πράγματα: «Τώρα οφείλει ο Κ. Μητσοτάκης να διαγράψει τον τραμπούκο Αυγενάκη», λέει ο Κασσελάκης

03.07.2024 10:47
kasselakis-new

Σφυροκόπημα από την αντιπολίτευση προς την κυβέρνηση για την επίθεση του Λευτέρη Αυγενάκη σε βάρος υπαλλήλου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τις πιέσεις για αποπομπή του πρώην υπουργού από την Κ.Ο. της ΝΔ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για το θέμα παρενέβει και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «τώρα οφείλει ο Κ. Μητσοτάκης να διαγράψει τον τραμπούκο Αυγενάκη από την κοινοβουλευτική του ομάδα. Και βεβαίως να δεσμευτεί ότι δε θα τον προστατέψει μέσω της ψήφου των βουλευτών του, όταν συζητηθεί η άρση ασυλίας του».

Συγκεκριμένα, ο Σ. Κασσελάκης ανέφερε:

«Μη διαμαρτύρεστε “41τακατο”.
Μην κάνεις τη δουλειά σου “ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”
“Διαφωνία και λεκτική ένταση μόνο.
Η ασυλία της αλαζονείας θα τελειώσει.

Εάν δεν υπήρχε το περιστατικό καταγεγραμμένο σε βίντεο κυκλώματος ασφαλείας, όλοι ξέρουμε ποια θα ήταν η κατάληξη της υπόθεσης. Σύσσωμη η ΚΟ θα καταψήφιζε την άρση ασυλίας του βουλευτή τους, αν βέβαια έφτανε ποτέ η υπόθεση στη Βουλή…

Σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα υπήρχε ανάλογο περιστατικό και ο ΠΘ δεν θα είχε ήδη αποπέμψει τον αντίστοιχο βουλευτή; Σταματήστε τις χειραγωγήσεις, τα ψέματα και τα “χαστούκια” στον ελληνικό λαό.

Τώρα οφείλει ο Κ. Μητσοτάκης να διαγράψει τον τραμπούκο Αυγενάκη από την κοινοβουλευτική του ομάδα. Και βεβαίως να δεσμευτεί ότι δε θα τον προστατέψει μέσω της ψήφου των βουλευτών του, όταν συζητηθεί η άρση ασυλίας του.

Καμία ανοχή».

Διαβάστε επίσης

Ο Μητσοτάκης απαντά σε Σαμαρά και Καραμανλή με στροφή στην καθημερινότητα και εκείνοι δίνουν το επόμενο ραντεβού σύγκρουσης

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Όλοι μαζί θα ανεβάσουμε το ΠΑΣΟΚ!» – Κατεβαίνει υποψήφια για πρόεδρος

ΣΥΡΙΖΑ: Με τις… αναρτήσεις, αλλά πιο ήπιος ο Κασσελάκης στις κρίσιμες συνεδριάσεις – «Όχι» σε προσφυγή στη βάση, μόνο Συνέδριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05.07.2024 18:11