search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 13:09
MENU CLOSE

Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν για την επιτυχία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις Πανελλαδικές: Θα είναι τυχερός αν ξαναδεί το φως της ημέρας ο μ…ας

02.07.2024 11:35
mpampis anagnostopoulos987- new

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του πατέρα της Καρολάιν στην είδηση ότι ο δολοφόνος της κόρης του, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, πέρασε στις πανελλαδικές εξετάσεις 2024.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας της Καρολάιν που έχασε τη ζωή της στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο, ανέφερε, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1: «Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο στη ζωή μου. Θα είναι τυχερός αν ξαναδεί το φως της ημέρας μέχρι να βγει από τη φυλακή αυτός ο μ…ας».

«Εκπλήσσομαι που θέλει να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες ή νομική γιατί στη Βρετανία είναι ένα μάθημα που μελετούν συνήθως άνθρωποι που θέλουν να παραμείνουν στον ακαδημαϊκό χώρο κι όχι άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική.

Η Καρολάιν δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να σπουδάσει γιατί εκείνος ο μ…ας της έκλεψε τη ζωή», ανέφερε οργισμένος ο πατέρας της, ο οποίος βρίσκεται σε οίκο ευγηρίας του Βόλου.

«Θα πρέπει να ασχοληθεί με κάτι που θα του δώσει την ευκαιρία να κερδίσει τα προς το ζην, κάτι που να ταιριάζει περισσότερο στα ταλέντα του. Κάτι σαν να καθαρίζεις τουαλέτες ή να σκουπίζεις τους δρόμους. Το αγγελούδι μου έγινε 4 ετών και περνάει καταπληκτικά, όπως η μαμά της ήταν πολύ δημοφιλής και είχε κάνει πολλούς φίλους», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Καβάλα: Φωτιά σε ΙΧ που βρισκόταν στην «ουρά» για να μπει στο πλοίο για Λήμνο (video)

Οι 12 παραλίες με πεντακάθαρα νερά στον Βόλο (videos)

Διευρύνεται το χάσμα μεταξύ θανάτων και γεννήσεων στην Ελλάδα – Αποκαλυπτική έρευνα του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 13:09