search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 22:28
MENU CLOSE

Τζούλια Ρόμπερτς: Διασκέδασε στη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στο Δουβλίνο (Video)

02.07.2024 20:32
roberts-new

Φαν της Τέιλορ Σουίφτ φαίνεται πως είναι η διάσημη ηθοποιός, Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία βρέθηκε στο Δουβλίνο για να την απολαύσει ζωντανά σε συναυλία της.

Η Τζούλια Ρόμπερτς έχει παρακολουθήσει ξανά συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ πέρυσι, μαζί με την οικογένειά της, και είναι φαν της εδώ και πολλά χρόνια. Αν και δεν είναι γνωστό γιατί βρέθηκε στην Ιρλανδία, το γεγονός ότι ήθελε να παρακολουθήσει ξανά τη συναυλία λέει πολλά από μόνο του.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την Τζούλια Ρόμπερτς να συνομιλεί με τον Travis Kelce, τον σύντροφο της Σουίφτ, ο οποίος την ακολουθεί σε κάθε σταθμό της περιοδείας.

Η Τέιλορ Σουίφτ γνώριζε ποιοι ήταν στο κοινό και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τη Στίβι Νικς από τη σκηνή, αποκαλώντας την ηρωίδα της και τονίζοντας πόσο την έχει βοηθήσει στην καριέρα της.

.

Διαβάστε επίσης:

Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ένα υγιέστατο αγοράκι

Ο Σκαθαροζούμης «ξαναζωντανεύει» και θα ανοίξει το 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Ηθοποιός εμφανίστηκε σε τελετή απονομής βραβείων με τσάντα σε σχήμα όπλου – Ζήτησε συγγνώμη μετά την κατακραυγή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 22:25