search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 10:48
MENU CLOSE

Τα viral δάκρυα του Κριστιάνο Ρονάλντο για το χαμένο πέναλτι (photos/videos)

02.07.2024 09:11
ronaldo_slovenia_penalty

Δεν μπορεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του ο Κριστιανο Ροναλντο, μετα το χαμένο πεναλτι στην παράταση κόντρα στη Σλοβενία για το Euro 2024.

Η Πορτογαλία κερδισε πεναλτι στο 105ο λεπτό, ο Ρονάλντο εστησε την μπαλα στα 11 βηματα αλλα ο Ομπλακ του είπε ένα βροντερό «οχι».

Ο 39χρονος άσος δεν πίστευε την ευκαιρία που έχασε για την εθνική του ομάδα και ξέσπασε σε κλάματα, με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον συνεφέρουν.

Στις εξέδρες βρισκόταν και η μητέρα του Κριστιάνο, η οποία συγκινήθηκε βλέποντας τον γιο της σε αυτήν την κατάσταση.

Η Πορτογαλία έχει χάσει σε Μουντιάλ και Euro τρία πέναλτι, μοιραίος και στις τρεις περιπτώσεις ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλιστα τα δάκρυα του Ρονάλντο επανέφεραν μνήμες από το Euro του 2004, όπου πάλι είχε ξεσπάσει σε κλάματα στον τελικό με την Ελλάδα.

Το ματας κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Ρονάλντο κατάφερε να σκοράρει οπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του ενω ο Πορτογάλος γκολκιπερ Ντιόγκο Κόστα έπιασε και τα τρια πέναλτι των Σλοβενων και έγινε δικαίως ο ήρωας της βραδιάς.

Διαβάστε επίσης:

Euro 2024: Στους «8» η Πορτογαλία στα πέναλτι με την Σλοβενία – Από μηχανής θεός ο Ντιόγκο Κόστα

Euro 2024: «Ξεκλείδωσε» το Βέλγιο και έφυγε για τα προημιτελικά η Γαλλία (Videos)

Επικός διάλογος Γιάννη με Παπανικολάου: «Είσαι ο πιο πιστός μου υποστηρικτής – Ακόμη περιμένω ένα ζευγάρι παπούτσια» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 10:48