search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 16:35
MENU CLOSE

Σπίρτζης: Ο ΣΥΡΙΖΑ τον τελευταίο καιρό προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στον Μητσοτάκη

02.07.2024 14:08
spirtzis

Νέα επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη από τον Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι έχει την αποκλειστική ευθύνη για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Αναλυτικότερα, ο Χρήστος Σπίρτζης είπε ότι «φτάνει ο κατήφορος, πρέπει επιτέλους οι διαφορετικές απόψεις από τον κ. Κασσελάκη να ξεκαθαριστούν, να σταματήσει να αναζητά εσωτερικούς εχθρούς για να αποφύγει την απολογία του για το αποτέλεσμα που έφερε και για το οποίο έχει την αποκλειστική ευθύνη».

Ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε επίσης ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ με ό,τι συμβαίνει τον τελευταίο καιρό, προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο μια παρακμής του πολίτικου συστήματος που δεν έχει προηγούμενο», προσθέτοντας ότι «η μόνη κυβέρνηση που μπορεί να σταθεί με 28% είναι αυτή που η αντιπολίτευση της προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες της».


Παράλληλα ανέφερε ότι «απειλές από τρολ ή από εθελοντές περί διαγραφών δεν τις γράφω ούτε στα παλιά μου τα παπούτσια», ενώ σημείωσε ότι «δεν είμαι στην πολιτική για να κάνω καριέρα, είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός άρα δεν θα βάλω νερό στο κρασί μου για όσα πιστεύω».

Όσον αφορά στις 5 υποψηφιότητες για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε δηκτικά ότι «ο μόνος που δεν θα είναι υποψήφιος σε λίγο στο ΠΑΣΟΚ είναι ο Στέφανος Κασσελάκης».

«Νομίζω ότι οι λάθος τακτικές και πρακτικές εκφυλιστικού τύπου που έγιναν στον ΣΥΡΙΖΑ με εκλογή προέδρου χωρίς να έχει προηγηθεί πολιτική διαδικασία, χωρίς να έχουν διατυπωθεί πολιτικά πλαίσια που να εκφράζουν κάποιο υποψήφιο, καλό είναι να μην επαναληφθούν σε άλλα κόμματα του δημοκρατικού τόξου» ανέφερε επίσης.

Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης με Μολδαβό πρωθυπουργό: Στεκόμαστε στο πλευρό της χώρας σας

Η ατάκα του Σαμαρά και τα χειροκροτήματα που πάγωσαν την Ντόρα και απάντησε με τα περί πικρίας (videos)

Γεωργιάδης για Σαμαρά και Καραμανλή: Στη ΝΔ έχουμε έντονη την ελευθερία του λόγου – Οι απόψεις τους είναι πάντα χρήσιμες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 16:26