search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 12:17
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Καβγάς Αντώναρου με Ζαννέτ Τσίπρα – Βαριές εκφράσεις για αριστερόμετρα και θράσος  

02.07.2024 11:18
antonaros-zannet-tsipra

Η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ ξεφεύγει μέρα με την ημέρα και το ψυχικό χάσμα μετά των στελεχών του βαθαίνει.

Σε τέτοιο βαθμό που μοιάζει απίθανο να συνεχιστεί η συνύπαρξη κάποιων, καθώς οι κόντρες παίρνουν και προσωπικό χαρακτήρα.

Μόλις χθες Δευτέρα ξέσπασε διαδικτυακός καβγάς – στο fb – ανάμεσα στην αδελφή του Αλέξη Τσίπρα, Ζαννέτ και τον Ευάγγελο Αντώναρο, το οποίο έφερε στον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην πρωθυπουργός, ασχέτως που μετά ο δημοσιογράφος τάχθηκε αναφανδόν υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη!  

Αφορμή ήταν μία ανάρτηση του Αντώναρου, όλο «φαρμάκι» για τους αμφισβητίες του Κασσελάκη:

«Δεν τους βγήκε το αριστερομέτρο και το άφησαν στην άκρη. Τώρα πιάσανε το «σοβαρόμετρο». Ας το εφαρμόσουν πρώτα στον εαυτό τους».

Η Ζαννέτ Τσίπρα αντέδρασε και ακολούθησε ο εξής διάλογος στα σχόλια:

Ζ.Τ.: Σε περίμενα πιο σοβαρό … το έκαψες … δικό σου θέμα .. αλλά και δικό μας … να είσαι καλά …

Ε.Α.: Εγώ είμαι πάντα νηφάλιος όταν γράφω κι έχω σκεφτεί κάθε ανάρτηση ώρες πριν. Και σου απαγορεύω τέτοιου είδους κριτική. Εκεί που σε παίρνει οχι σε μένα!

Ζ.Τ.: Αλήθεια τώρα από που αντλείτε το θράσος να μιλάτε με αυτόν το τρόπο; εκτός από το επίθετο σας δένει με το κόμμα μας κάτι άλλο; Γιατί σας θυμάμαι σε μια γωνιά στο προαύλιο λίγο πριν το Συνέδριο να μιλάτε εναντίον του εκλεγμένου Προέδρου μας με τον χειρότερο τρόπο. Αλλά ναι, τότε κάνατε επίκληση του αριστερόμετρου, τώρα του σοβαρόμετρου, αύριο ενδεχομένως του κεντρόμετρου. Μαζευτείτε όλοι εσείς οι “ιδιοκτήτες” να κάνετε κόμμα χωρίς ψηφοφόρους αφού κάνατε τα πάντα για να μας χάσετε.

Διαβάστε επίσης:

Πολεμικό Μουσείο: Οι απρόβλεπτες παρουσίες στις ομιλίες Σαμαρά-Καραμανλή

Αιχμές Γερουλάνου κατά Δούκα: «Όταν κατέβηκα στο Δήμο Αθηναίων δεσμεύτηκα ότι θα μείνω και έμεινα»

Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε την Εθνική μπάσκετ εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά – «Να μας κάνετε όλους χαρούμενους» (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 12:17