search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 20:26
MENU CLOSE

«Βράζει» ο ΣΥΡΙΖΑ: Το Σάββατο τελικά η κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή – Μπαράζ επαφών Κασσελάκη με βουλευτές-τομεάρχες

02.07.2024 17:13
syriza_2506_1460-820_new

Με αγωνία αναμένεται η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που θα διεξαχθεί τελικά το Σάββατο 6 Ιουλίου, αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί για την επόμενη ημέρα, στις 10:00 το πρωί στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, μετά τα όσα έχουν συμβεί από την αρχή της περασμένης εβδομάδας και τα όσα έχει αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης με αναρτήσεις του για το «μαύρο χρήμα», την κεντροαριστερά, τις αλλαγές στο κόμμα και την επίθεση σε Τσίπρα τον οποίο «έδειξε» ως υπονομευτή του.

Νωρίτερα, σήμερα, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε από το αεροδρόμιο στη Βουλή ξεκινώντας αμέσως κατ’ ιδίαν συναντήσεις με βουλευτές – τομεάρχες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, προκειμένου να αποκαταστθεί η εκκρεμότητα που υπήρχε μετά την πρόσφατη συνεδρίαση της ΚΟ, χωρίς να πάρουν το λόγο οι βουλευτές.

Συναντήθηκε με περίπου πέντε βουλευτές, μεταξύ των οποίων τον Κώστα Μπάρκα, τον Βασίλη Κόκκαλη, την Ράνια Θρασκιά, τον Αλέξανδρο Αυλωνίτη και τον Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο.

Στα τετ α τετ με τους βουλευτές – τομεάρχες, κατά πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης δίνει κατευθύνσεις για την κοινοβουλευτική δουλειά το επόμενο διάστημα και μάλιστα υπάρχει και προτροπή για συνεργασία με τομεάρχες άλλων κομμάτων όπου είναι δυνατό – υπενθυμίζεται στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα είχε κάνει άνοιγμα για κοινοβουλευτικές συνέργειες σε ΠΑΣΟΚ και Πλεύση Ελευθερίας.

Από την άλλη και οι βουλευτές του μεταφέρουν τους προβληματισμούς τους σε σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα στις περιφέρειές τους.

Διαβάστε επίσης:

Κεχαγιά: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει ευθύνη να προχωρήσει ενωμένος για την απαλλαγή από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

«Ροντέο» έγινε η Βουλή: Η Φωτίου είπε «άει στο διάολο» στην Κεφαλογιάννη (Video)

ΠΑΣΟΚ: Και ο… Παπουτσής για αρχηγός μετά την εμφάνιση της Διαμαντοπούλου (*)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 20:25