search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 12:02
MENU CLOSE

Σφοδρή επίθεση Μαρίας Καρυστιανού στον Άδωνι Γεωργιάδη: Ολοφάνερος ο φόβος που προκαλεί η αλήθεια στον ένοχο

02.07.2024 11:52
karystianou_maria_new

Με μια εξαιρετικά αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook σχολίασε η Μαρία Καρυστιανού τη σύγκρουση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή την απόφαση να εκπροσωπηθεί το ελληνικό Κοινοβούλιο στις πρόσφατες εκδηλώσεις για τα 111 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών, από τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, αλλά και τις αναφορές του σε σχόλια άλλου συγγενούς θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023 κατηγόρησε τον υπουργό ότι «παραβιάσατε εκ νέου κάθε όριο ηθικής και ανθρωπιάς. Βέβηλα ψέμματα και παρανοειδής έκφραση λόγου, ως συνήθως. Κάνατε σημαία την άποψη ενός γονέα γιατί σας βόλευε και αγνοήσατε την αλήθεια των πραγματογνωμόνων επειδή δεν σας βόλευε», διερωτώμενη αν «αντιλαμβάνεστε, άραγε ότι η χαμηλή ηθική και αναξιοπρέπεια που σας διακρίνει δεν σας επιτρέπει να ακουμπάτε το θέμα των Τεμπών και τον ιερό αγώνα μας; Μάλλον όχι».

Αναλυτικά στην ανάρτησή της η Μαρία Καρυστιανού αναφέρει: «Adonis Georgiadis παραβιάσατε εκ νέου κάθε όριο ηθικής και ανθρωπιάς . Βέβηλα ψέμματα και παρανοειδής έκφραση λόγου, ως συνήθως. Κάνατε σημαία την άποψη ενός γονέα γιατί σας βόλευε και αγνοήσατε την αλήθεια των πραγματογνωμόνων επειδή δεν σας βόλευε. Και για ακόμα μια φορά , φωνάζατε ανυπόστατες αρλούμπες, κάνοντας μικροπολιτική. Ολοφάνερος ο φόβος που προκαλεί η αλήθεια στον ένοχο. Γιατί δεν ξεσπάσατε με τον ίδιο θυμό και στόμφο όταν βρέθηκαν οστά στο Κουλούρι; Εκείνη την ημέρα ήταν εκτός λειτουργίας η “ευαισθησία” σας; Αντιλαμβάνεστε, άραγε ότι η χαμηλή ηθική και αναξιοπρέπεια που σας διακρίνει δεν σας επιτρέπει να ακουμπάτε το θέμα των Τεμπών και τον ιερό αγώνα μας; Μάλλον οχι».

Διαβάστε επίσης

Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν για την επιτυχία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις Πανελλαδικές: Θα είναι τυχερός αν ξαναδεί το φως της ημέρας ο μ…ας

Καβάλα: Φωτιά σε ΙΧ που βρισκόταν στην «ουρά» για να μπει στο πλοίο για Λήμνο (video)

Οι 12 παραλίες με πεντακάθαρα νερά στον Βόλο (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 12:00