search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 17:01
MENU CLOSE

Σασμός: Αυτό είναι το τέλος της σειράς – Ένας πυροβολισμός και μια βάφτιση ανατρέπουν τα πάντα (Video)

02.07.2024 14:13
tzompanaki-sasmos-instagram

Αυλαία μετά από τρία χρόνια ρίχνει ο Σασμός αυτήν την εβδομάδα με το τηλεοπτικό κοινό να αγωνιά για το τέλος της ιστορίας που τόσο αγάπησε.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα”, η Μαρία Τζομπανάκη αποκαλυψε τον τρόπο με τον οποίο πρόκειται μα επιτευχθεί ο σασμός στη σειρά.

«Ήδη έχει γίνει ένα μεγάλο βήμα με τα δυο παιδιά, τον Αστέρη και την Αργυρώ, που κόντρα σε όλες τις διαμάχες και τις βεντέτες, αγαπήθηκαν κι έκαναν και παιδί. Συμβολικά θα γίνει μία κίνηση, θα βαφτίσει το παιδί ο Αστέρης και ο Τηλέμαχος. Δηλαδή, ο αδερφός των δύο, αυτών που θα πυροβολήσει ο ένας τον άλλον. Spoiler χοντρό!

Με συγχωρείτε, δεν το έχω ξανακάνει τρία χρόνια. Ο Σασμός θα έρθει με μια βάφτιση, λαδώνουν το παιδί που είναι στη μέση, οι δύο οικογένειες. Εκεί σταματάνε όλα. Εκεί γίνεται ο Σασμός. Και μετά ο γάμος που επικυρώνει όλο αυτό», είπε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη.

«Θα δείτε τραγουδιστές που αγαπάτε, θα δείτε τα παιδιά του Σασμού να χαίρονται πάρα πολύ. Υπάρχει και κάτι άλλο που θέλω να το πω, πώς από το πένθος περνάμε στον χορό και το τραγούδι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και για μια μάνα και για μια χήρα και έναν αδερφό, όταν γίνει ένα τέτοιο δράμα μέσα στην οικογένειά, πώς θα περάσουν στο γλέντι; Υπάρχει ένας άλλος άγραφος νόμος στην Κρήτη.

Στα 3 χρόνια, γίνεται ένα μεγάλο γλέντι πάντα με αφορμή μια βάφτιση ή έναν γάμο. Εκεί αν είναι να γίνει ένα γλέντι επί 100, γίνεται επί 1000, για να ορίσει το τέλος του πένθους για τις οικογένειες. Μέχρι τότε κανένας δεν παντρεύεται, κανένας δεν βαφτίζει. Δεν είναι ασέβεια προς τον νεκρό, ή τους νεκρούς, αντιθέτως είναι “θα σε τιμώ, αλλά πρέπει να συνεχίσουν τη ζωή τους και ο νέοι”» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΗΕΑ: Καταδικάζει το ρωσικό «κόψιμο» ελληνικών ΜΜΕ

«Cobra Kai»: Αυτό είναι το τρέιλερ της έκτης και τελευταίας σεζόν (Video)

Λίαμ Άιρλαντ: Από τη «Γη της ελιάς» τσολιάς στην Προεδρική Φρουρά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 17:01