search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 12:44
MENU CLOSE

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Στο «μικροσκόπιο» οι συνεργασίες του τοπογράφου – Οι σχέσεις με τη Μύκονο και η καταγγελία για ξυλοδαρμό (videos)

02.07.2024 12:22
psyxiko_ektelesi_slider2

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη μαφιόζικη εκτέλεση το πρωί της Τρίτης, στο Ψυχικό στη συμβολή των οδών Κρήτης και 25ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα που ήταν τοπογράφος, τα τελευταία χρόνια είχε ξεκινήσει να δραστηριοποιείται και στη Μύκονο, με τους αστυνομικούς να ερευνούν αν πίσω από τις δουλειές του στο νησί, κρύβεται το κίνητρο της μαφιόζικης εκτέλεσης.

Ο νεκρός δεν είχε ποινικό μητρώο ωστόσο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε πέσει στο παρελθόν θύμα ξυλοδαρμού.

Πιο συγκεκριμένα ο Π.Σ. φέρεται να είχε δεχτεί επιθέσεις κατά το παρελθόν στη Μύκονο χωρίς να το έχει καταγγείλει στις Αρχές, ωστόσο τον Σεπτέμβριο του 2021, είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό από άγνωστα άτομα σε βάρος του στην Αθήνα.

Επιπλέον, οι Αρχές ερευνούν και μεγάλες δουλειές που είχε αναλάβει τα τελευταία χρόνια ο τοπογράφος και το ενδεχόμενο να προκλήθηκε κάποια κόντρα μέσα από κάποια συνεργασία του.

Την ίδια ώρα το θύμα φέρεται να είχε αψιμαχίες με άλλους επιχειρηματίες που ασχολούνταν με τον κλάδο του real estate στη Μύκονο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το σενάριο ο εκτελεστής να έκανε λάθος και να σκότωσε τον 54χρονο αντί του συνεταίρου του, στον οποίο ανήκε και το αυτοκίνητο, απομακρύνεται.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δολοφόνος είχε παρακολουθήσει αρκετές ημέρες πριν το θύμα και γνώριζε καλά ότι αυτός χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο ΙΧ ενώ θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι ο δράστης παρακολούθησε το θύμα από τη στιγμή που βγήκε από το σπίτι του σήμερα το πρωί.

Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ πιστεύουν επίσης ότι ο δράστης είναι επαγγελματίας εκτελεστής και έμπειρος στη χρήση όπλων. Ωστόσο εντύπωση προκαλεί στους αστυνομικούς ότι επέβαινε μόνος του στη μοτοσικλέτα, σε αντίθεση με τις περισσότερες περιπτώσεις που αυτός που πυροβολεί είναι συνεπιβάτης σε μηχανή που οδηγεί συνεργός του.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τη στυγερή δολοφονία ήρθε στο «φως» συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της εκτέλεσης.

Στο ηχητικό ακούγεται μπαράζ πυροβολισμών, ακολουθεί μια πάυση και οι πυροβολισμοί συνεχίζονται…

Διαβάστε επίσης:

Καβάλα: Φωτιά σε ΙΧ που βρισκόταν στην «ουρά» για να μπει στο πλοίο για Λήμνο (video)

Οι 12 παραλίες με πεντακάθαρα νερά στον Βόλο (videos)

Διευρύνεται το χάσμα μεταξύ θανάτων και γεννήσεων στην Ελλάδα – Αποκαλυπτική έρευνα του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 12:43