search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 13:00
MENU CLOSE

Πολεμικό Μουσείο: Οι απρόβλεπτες παρουσίες στις ομιλίες Σαμαρά-Καραμανλή

02.07.2024 10:59
samaras_karamanlis_new (2)

Αν το πλήθος που συνέρρευσε το απόγευμα της Δευτέρας στο Πολεμικό Μουσείο για να ακούσει τις – εκρηκτικές, όπως αποδείχθηκε – ομιλίες του Αντώνη Σαμαρά και του Κώστα Καραμανλή ήταν αποκλειστικά και μονό προερχόμενο από το χώρο της ΝΔ, τότε θα μπορούσε κάποιος να πει ότι η όλη ιστορία ήταν… εσωκομματική υπόθεση.

Ωστόσο, υπήρξαν και κάποιες παρουσίες που αν μη τι άλλο προκάλεσαν εντύπωση, καθώς λίγη σχέση έχουν με τη ΝΔ ή εν πάση περιπτώσει με τα εσωτερικά του κυβερνώντος κόμματος: η πρώην πρωθυπουργός, Βασιλική Θάνου, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Βιλλιάρδος, η επικεφαλής της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης, o Περιφερειάχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, ήταν μόνο μερικά από τα πρόσωπα που έσπευσαν να ακούσουν τι είχαν να πουν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί.

Το σίγουρο είναι ότι η… αντήχηση των ομιλιών Σαμαρά και Καραμανλή απλώθηκε πολύ περισσότερο από τα στενά όρια της ΝΔ

Διαβάστε επίσης

Αιχμές Γερουλάνου κατά Δούκα: «Όταν κατέβηκα στο Δήμο Αθηναίων δεσμεύτηκα ότι θα μείνω και έμεινα»

Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε την Εθνική μπάσκετ εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά – «Να μας κάνετε όλους χαρούμενους» (Photos)

ΠΑΣΟΚ: Τα «βέλη» Δουδωνή για τους πρώην βουλευτές Επικρατείας του κόμματος  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 12:58