search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 12:59
MENU CLOSE

Πάτρα – Ξυλοδαρμός 15χρονου: Συγκλονίζει η μητέρα – «Ο πατέρας και ο αδελφός του χτυπούσαν και το παιδί κι εμένα» (video)

02.07.2024 10:57
xylodarmos anilikoi 876- new

Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου από την Πάτρα που φέρεται να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα του, επειδή είναι ομοφυλόφιλος.

Όπως είπε η μητέρα στον Alpha, την ειδοποίησε ο ίδιος για το περιστατικό.

Ο πατέρας τον χτυπούσε με τα χέρια του και το παιδί έφυγε από το σπίτι και πήγε στην πλατεία να ζητήσει βοήθεια από τους φίλους του.

Σύμφωνα με τη μητέρα, τον 15χρονο χτυπούσαν μαζί ο πατέρας και ο θείος του (αδελφός του πατέρα).

Όπως είπε, η ίδια δεν έχει κανένα πρόβλημα με την σεξουαλική ταυτότητα του γιου της, ο πατέρας του ωστόσο ήταν αντίθετος και του έλεγε να γίνει άντρας.

Σύμφωνα με την ίδια, ο πατέρας δεν πήρε δικαστικά την επιμέλεια, αλλά συμφώνησε και η μητέρα διότι την απειλούσε με τη ζωή της για να πάρει τα παιδιά.

Η μητέρα δήλωσε αποφασισμένη να κινηθεί δικαστικά για την οριστική επιμέλεια του 15χρονου, ο οποίος, όπως είπε, δε θέλει να ξαναδεί τον πατέρα του.

Η μητέρα ανέφερε ακόμη ότι ο πρώην σύζυγός της τη χτυπούσε, και γι αυτό έφυγε, και, όπως είπε, την τελευταία φορά που έγινε αυτό, συμμετείχε και ο πρώην κουνιάδος της.

Τότε, όπως είπε, πήρε τηλέφωνο την αστυνομία.

Είχε προηγηθεί, κατά την ίδια, ξυλοδαρμός του παιδιού από τον πατέρα και τον θείο του, και όταν κατέβηκε να δει τι γίνεται, ο πρώην κουνιάδος της άρχισε να χτυπάει και την ίδια.

Δικηγόρος της μητέρας: Ο πατέρας πήγε τον γιο του στο Καραμανδάνειο για να τον «κάνουν καλά» από την ομοφυλοφυλία

Όπως είπε ο δικηγόρος της μητέρας, Άκης Βαβαρούτας, στον ΑΝΤ1, το παιδί έχει ξυλοκοπηθεί από τον πατέρα, ενώ και η μητέρα ήταν θύμα ξυλοδαρμού επί πολλά χρόνια.

Το 2019 ο 15χρονος – σήμερα – και η μητέρα του έκαναν μήνυση στον πατέρα του.

Τότε βγήκε από το δικαστήριο συναινετικό διαζύγιο και έγινε ιδιωτικό συμφωνητικό, με τον όρο κάτω από απειλές και ακραία πίεση να μείνουν τα τρία παιδιά με τον πατέρα.

«Από την ηλικία των 10-11 ετών υπήρχαν τα προβλήματα, απλά όταν το παιδί εξέφρασε τη σεξουαλική του ταυτότητα, η μητέρα το δέχθηκε, όμως ο πατέρας ποτέ. Το 2021 το πήγε στο Καραμανδάνειο και ζήτησε να το κάνουν καλά» σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η καταγγελλόμενη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού από τον θείο του, από την πλευρά της μητέρας, «είναι κάτι που είπε ο πατέρας, όμως εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι. Είναι κάτι που λέει ο πατέρας και για να αποποιηθεί τις ευθύνες».

Σοκάρει επίσης το γεγονός ότι σύμφωνα με τον κ. Βαβαρούτα, «μετά το περιστατικό, το παιδί τους έχει όλους απέναντι, του στέλνουν μηνύματα και του λένε πως αυτός φταίει. Ακόμα και τα αδέρφια του του στέλνουν μηνύματα και του λένε μας έχει ρεζιλέψει».

Η Εισαγγελία της Πάτρας έχει δώσει την επιμέλεια του 15χρονου προσωρινά στην μητέρα, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, καθώς ο πατέρας του, συνεχίζει να την διεκδικεί και να επιμένει ότι δεν τον χτύπησε επειδή του είπε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: «Αρπάχτηκε» σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ ο οδηγός με 45χρονο επιβάτη και έσπασε τζάμι πάνω στον καυγά

Θεσσαλονίκη: 42χρονος φέρεται ότι ξυλοκόπησε τον ηλικιωμένο πατέρα του (Video)

Ηράκλειο: Τρίτη πυρκαγιά μέσα σε 24 ώρες – Μάχη των δυνάμεων πυρόσβεσης στο Γεράκι Πεδιάδος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 12:58