search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 11:56
MENU CLOSE

Όμιλος Voyatzoglou: Αποκλειστική Συνεργασία με την FORWARD X Robotics για την Ελλάδα και τη Ρουμανία

02.07.2024 10:40
logimat_new

Την αποκλειστική συνεργασία της με τον Όμιλο Voyatzoglou για την Ελλάδα και τη Ρουμανία επισημοποίησε η ForwardX Robotics, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους λύσεων με χρήση συνεργατικών ρομπότ (AMR Cobots).

H στρατηγική αυτή συμμαχία σηματοδοτεί μια νέα εποχή στο ψηφιακό μετασχηματισμό και την αυτοματοποίηση των αποθηκών σε αυτή την περιοχή.

Ο Όμιλος Voyatzoglou δραστηριοποιείται από το 1992  στον εξοπλισμό καταστημάτων Retail και Αποθηκών – Κέντρων Διανομής και διακρίνεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων Material Handling για τη σύγχρονη αποθήκη διαθέτοντας εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, απαραίτητες προϋποθέσεις για να υποστηρίξει και να προωθήσει τις καινοτόμες τεχνολογικά λύσεις της ForwardX Robotics.

Η συνεργασία αυτή διευρύνεται και με τη θυγατρική του Ομίλου στη Ρουμανία, Voyatzoglou SRL με διακριτικό τίτλο “EUROFIT” για την επέκταση των λύσεων της Forward X στην ευρύτερη αγορά της Ν.Α. Ευρώπης.

Δήλωση από τη ForwardX Robotics

Ο Nicolas Chee, CEO της ForwardX Robotics, σχολίασε: «Αυτή η συνεργασία όχι μόνο θα επιταχύνει την αυτοματοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελληνική και Ρουμάνικη αγορά, αλλά και σημείο αναφοράς στον αυτοματισμό των διαδικασιών Intralogistics».

Δήλωση από τον  Όμιλο Voyatzoglou:

«Η ForwardX Robotics και o Όμιλος Voyatzoglou είναι έτοιμοι να επαναπροσδιορίσουν το τοπίο της αυτοματοποίησης αποθηκών, παρέχοντας αξιόπιστες, ισχυρές και καινοτόμες λύσεις που ικανοποιούν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και τη Ρουμανία», σχολίασε ο Νίκος Βογιατζόγλου, Πρόεδρος του Ομίλου.

Η FORWARD X προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα συνεργατικών ρομπότ (AMR) παγκοσμίως. Οι σειρές της περιλαμβάνουν λύσεις για συλλογή κιβωτίων, συλλογή τεμαχίων, διακίνηση παλέτας, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες, από μικρής έως μεγάλης κλίμακας λειτουργίες τόσο στον βιομηχανικό τομέα της παραγωγής όσο και σε εταιρίες 3PL, e-Commerce, Retail, Healthcare και πολλούς άλλους τομείς.

«Η συνεργασία αυτή είναι υψίστης σημασίας στα πλαίσια της παγκόσμιας στρατηγικής Go Global της ForwardX Robotics για το 2024. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ανώτερες και πιο αποδοτικές λύσεις αυτοματοποίησης εφοδιαστικής αλυσίδας στους πελάτες μας σε παγκόσμιο επίπεδο και αυτό επιτυγχάνεται μέσω αποκλειστικών συνεργασιών με εταιρίες που κατέχουν ηγετική θέση στην αγορά τους, όπως ο Όμιλος Voyatzoglou», επιβεβαίωσε ο Nicholas Chee, CEO της ForwardX Robotics.

Διαβάστε επίσης:

Όμιλος Κοπελούζου: Παρουσίασε τα οφέλη του GREGY σε επενδυτικό συνέδριο στην Αίγυπτο – Κλειστή συνάντηση με Φάταχ αλ Σίσι και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Retail & More (Carrefour): Στόχος τα 70 καταστήματα μέσα στο 2024 – Πλάνο ανάπτυξης και στα Βαλκάνια

Η Protection ενισχύει την αξιοπιστία της με νέες πιστοποιήσεις ποιότητας και ασφάλειας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 11:53