search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 13:55
MENU CLOSE

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Η Κως είναι απολύτως ασφαλής»

02.07.2024 12:09
kefalogianni_0207_1460-820_new

Το μήνυμα ότι η Κως που δοκιμάστηκε από τις πυρκαγιές, αυτή τη στιγμή είναι απολύτως ασφαλής, εξέπεμψε από τη Βουλή, η Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Σήμερα το νησί έχει επανέλθει απολύτως σε όρους κανονικότητας και ομαλότητας», ανέφερε η υπουργός Τουρισμού, για να προσθέσει πως βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους τουριστικούς πράκτορες και τους tour operators ώστε να μη δημιουργείται εικόνα ανασφάλειας.

Σύμφωνα με την κ. Κεφαλογιάννη, μεταφέρθηκαν περίπου 10.000 άτομα με ασφάλεια, με τη βοήθεια και της αστυνομίας και των τοπικών αρχών. 

«Σήμερα τα πράγματα έχουν ομαλοποιηθεί και οι τουρίστες είτε έχουν επιστρέψει στα καταλύματα είτε  έχουν αναχωρήσει για άλλους προορισμούς», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Η ατάκα του Σαμαρά και τα χειροκροτήματα που πάγωσαν την Ντόρα και απάντησε με τα περί πικρίας (videos)

Γεωργιάδης για Σαμαρά και Καραμανλή: Στη ΝΔ έχουμε έντονη την ελευθερία του λόγου – Οι απόψεις τους είναι πάντα χρήσιμες

Μαριζέτα Αντωνοπούλου: «Με το 6ήμερο εργασίας η κυβέρνηση υποβαθμίζει τα εργασιακά δικαιώματα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 13:54