search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 09:02
MENU CLOSE

Ο Βαληνάκης, τα θαλάσσια πάρκα και οι… γλάροι

02.07.2024 08:50
valinakis_new

Αν κάποιος θα ήθελε να πάρει μια εικόνα σχετικά με το κλίμα που επικράτησε κατά τη χθεσινή εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο, δεν θα χρειαζόταν να περιμένει τις τοποθετήσεις του Αντώνη Σαμαρά και του Κώστα Καραμανλή.

Ήδη, από τις εισαγωγικές τοποθετήσεις επί του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι μυστικοί φάκελοι Καραμανλή», η ατμόσφαιρα… ζεστάθηκε πολύ, με τον πρώην υφυπουργό Εξωτερικών, Γιάννη Βαληνάκη, να ασκεί εφ’ όλη της ύλης κριτική στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης.

Σε μια χαρακτηριστική αποστροφή του λόγου του, ο Γ. Βαληνάκης ισχυρίστηκε ότι ως πρωθυπουργός, ο Κώστας Καραμανλής ενίσχυσε τους ακρίτες στα νησιά και δεν τους απομάκρυνε από αυτά μέσω θαλασσίων πάρκων υπέρ των… γλάρων. Επίσης, υποστήριξε ότι ο απευθείας διάλογος με την Τουρκία ευνοεί τον Ερντογάν, ο οποίος κερδίζει χρόνο και ότι η τρέχουσα διαχείριση των ελληνοτουρκικών δεν αποφέρει κέρδη για τη χώρα.

Κι όλα αυτά πριν καν αρχίσουν οι ομιλίες των δύο πρώην πρωθυπουργών…

Διαβάστε επίσης

Αιχμές Γερουλάνου κατά Δούκα: «Όταν κατέβηκα στο Δήμο Αθηναίων δεσμεύτηκα ότι θα μείνω και έμεινα»

Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε την Εθνική μπάσκετ εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά – «Να μας κάνετε όλους χαρούμενους» (Photos)

ΠΑΣΟΚ: Τα «βέλη» Δουδωνή για τους πρώην βουλευτές Επικρατείας του κόμματος  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 08:59