search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 13:43
MENU CLOSE

Νύφη απελευθερώνει πεταλούδες στη μνήμη του πατέρα της – Δεν φαντάζεστε τι έγινε! (Video/Photos)

02.07.2024 12:00
gamos-new

Η μέρα του γάμου της είχε φθάσει, ωστόσο, ο πατέρας της δεν θα μπορούσε να είναι δίπλα της την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

Ο λόγος για την Amy Rose Perry η οποία είχε χάσει τον αγαπημένο της πατέρα όταν η ίδια ήταν επτά ετών. Για να τιμήσει τη μνήμη του, αποφάσισε την ημέρα του γάμου της κι ενώ φορούσε το νυφικό να απελευθερώσει ένα κοπάδι από πεταλούδες ως σύμβολο για την απώλεια ενός αγαπημένου.

Ωστόσο, συνέβη κάτι που κανείς δεν περίμενε! Αντί οι πεταλούδες να σκορπιστούν και να πετάξουν μακριά, «αγκιστρώθηκαν» στο νυφικό της και παρέμειναν εκεί ακόμα και όταν άρχισε να προχωράει στον διάδρομο μαζί με τον «εκλεκτό» της καρδιάς της, Matthew Perry.

«Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα μου στις 5 Αυγούστου. Είχα βγει για περπάτημα με τη μαμά μου, την αδερφή μου και κάποιους οικογενειακούς φίλους όταν, ακριβώς το μεσημέρι, μια πεταλούδα μονάρχης ήρθε και προσγειώθηκε πάνω μου, στην αδερφή μου και στη μητέρα μου».

Τότε ήταν μόλις οκτώ, αλλά έχει κρατήσει στο μυαλό της εκείνη τη μνήμη σαν μια «πολύ βαθιά, παράξενη στιγμή».

Από τότε έχει συνδέσει το συγκεκριμένο είδος πεταλούδας με τον πατέρα της, ο οποίος πέθανε μόλις στα 36 χρόνια του, από καρκίνο του σκωληκοειδούς που δεν διαγνώστηκε εγκαίρως.

«Όταν οι πεταλούδες προσγειώθηκαν στο νυφικό της και παρέμειναν εκεί, ήταν η στιγμή που ένιωσα την παρουσία του πιο έντονα από οποιαδήποτε άλλο στη ζωή μου. Ήταν σαν μια επιβεβαίωση ότι η αγάπη αντέχει, ότι εκείνος είναι πάντα μαζί μας και πως η μνήμη του θα ζει για πάντα στη ζωή μας» είπε η ίδια.

Διαβάστε επίσης:

Ισπανία: Τρεις Μαροκινοί δολοφόνησαν Ισπανό που προσπάθησε να προστατεύσει γυναίκα την οποία παρενοχλούσαν 

Ο Ορμπάν στο (εχθρικό) Κίεβο για συνομιλίες με τον Ζελένσκι

Νέο λουτρό αίματος στο Μεξικό: Τουλάχιστον 19 νεκροί σε «ξεκαθάρισμα» μεταξύ καρτέλ ναρκωτικών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 13:38