search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 11:12
MENU CLOSE

Λίαμ Άιρλαντ: Από τη «Γη της ελιάς» τσολιάς στην Προεδρική Φρουρά

02.07.2024 09:38
liam new

Ο Λίαμ Άιρλαντ μπήκε στη ζωή μας στο πρώτο κιόλας επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega «H Γη της ελιάς» – η οποία θα συνεχιστεί και του χρόνου με 4ο κύκλο. 

Ο νεαρός ηθοποιός υποδύονταν τον Στέφανο Καπερνάρο, τον γιο του Στάθη και της Αρετης Καπερνάρου, που ήταν σε σχέση με τη Μυρτάλη (Αφροδίτη Λιάντου), η οποία σύμφωνα πάντα με το σενάριο του σήριαλ έπεσε θύμα γυναικοκτονίας από τον μετέπειτα σεναριακό σύντροφό της.

Ο Στέφανος, μετά από πολλές περιπέτειες στη «Γη της ελιάς», ξενιτεύτηκε κατά τη διάρκεια του δεύτερου κύκλου, στην Ισπανία για να συνεχίσει τις σπουδές του και να μείνει μακριά από τις διαμάχες της οικογένειας.

Η μοναδική εμφάνισή του μετά από την αναγκαστική μετανάστευσή του στην χώρα της ιβηρικής χερσονήσου ήταν στην κηδεία της Μυρτάλης, η οποία έκανε τους fans να αναθαρρήσουν ότι θα επιστρέψει πράγμα όμως που δεν συνέβη. Στο μεταξύ ο Στάθης ανακάλυψε ότι έχει κιαι άλλη κόρη, την Αριάδνη…

Ο Λίαμ Άιρλαντ πλέον εκπληρώνει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του.

Ο Στέφανος της «Γης της ελιάς» είναι αυτή τη στιγμή εύζωνας στην Προεδρική Φρουρά, όπως διαπίστωσαν με έκπληξη κάποιοι εκ των θαυμαστών του οι οποίο τον εντόπισαν καθώς έκαναν τη βόλτα τους ή τις καθημερινές δουλειές τους στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε την Εθνική μπάσκετ εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά – «Να μας κάνετε όλους χαρούμενους» (Photos)

Ολομέτωπη επίθεση Σαμαρά στον Μητσοτάκη: «Διαμορφώθηκε η μικρότερη και η πιο φοβική ΝΔ» – Κοινή εμφάνιση με Καραμανλή, LIVE η εκδήλωση

Συνεχείς εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: Ένα βήμα πριν από την υποψηφιότητα η Διαμαντοπούλου – Ήδη πέντε διεκδικούν την ηγεσία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 11:06