search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 12:49
MENU CLOSE

Καβάλα: Φωτιά σε ΙΧ που βρισκόταν στην «ουρά» για να μπει στο πλοίο για Λήμνο (video)

02.07.2024 11:20
kavala_fotia_new

Συναγερμός σήμανε σήμερα (2/7) το πρωί στο λιμάνι της Καβάλας, όταν εκδηλώθηκε φωτιά σε ΙΧ την ώρα που είχε ξεκινήσει η διαδικασία επιβίβασης των οχημάτων σε πλοίο με κατεύθυνση τη Λήμνο.

Το όχημα, με τον οδηγό του, βρισκόταν σύμφωνα με πληροφορίες στην «ουρά» αναμονής για τη φόρτωση του στο πλοίο για την Λήμνο, όταν ξαφνικά άρχισε να βγαίνει από το όχημα καπνός. Οι λιμενικοί αντέδρασαν άμεσα, απομακρύνοντας τα υπόλοιπα οχήματα από την «ουρά».

Μάλιστα, σύμφωνα με το kavalanews.gr πριν το συμβάν ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και έπειτα άρχισε να βγαίνει καπνός από το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να παράσχουν επιπλέον βοήθεια και να διασφαλίσουν ότι η φωτιά θα τεθεί πλήρως υπό έλεγχο. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, ενώ οι ζημιές περιορίστηκαν στο όχημα που πήρε φωτιά.

Οι αρχές διερευνούν τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά, ενώ η επιβίβαση στο πλοίο συνεχίστηκε μετά την απομάκρυνση του καμένου οχήματος και την αποκατάσταση της τάξης στο λιμάνι.

Διαβάστε επίσης:

Οι 12 παραλίες με πεντακάθαρα νερά στον Βόλο (videos)

Διευρύνεται το χάσμα μεταξύ θανάτων και γεννήσεων στην Ελλάδα – Αποκαλυπτική έρευνα του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών

Θεσσαλονίκη: «Αρπάχτηκε» σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ ο οδηγός με 45χρονο επιβάτη και έσπασε τζάμι πάνω στον καυγά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 12:48