search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 10:09
MENU CLOSE

«Καρφιά» Μπακογιάννη για Σαμαρά: «Κατέθεσε την προσωπική του πικρία, το ότι δεν τον παίζουνε»

02.07.2024 08:20
dora_bakogianni_new

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε η πρώην ΥΠΕΞ, Ντόρα Μπακογιάννη (η οποία ήταν παρούσα στην εκδήλωση) το «μανιφέστο» του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην ομιλία του στο Πολεμικό Μουσείο κατά την παρουσίαση του βιβλίου «Οι μυστικοί φάκελοι Καραμανλή» του Μανώλη Κοττάκη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενη στις παρεμβάσεις των δύο πρώην πρωθυπουργών η Ντ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι «ήταν δύο τελείως διαφορετικοί λόγοι – ο Καραμανλής έκανε μια ανάλυση για την Ευρώπη και τα εθνικά θέματα, πράγματα για τα οποία συμφωνούμε όλοι. Ο κ. Σαμαράς κατέθεσε την προσωπική του πικρία , το ότι δεν τον παίζουνε, αυτό ήταν το μήνυμα που κατάλαβα εγώ από την ομιλία του».

Στο ερώτημα «γιατί τώρα», στον 5ο χρόνο διακυβέρνησης της ΝΔ, η πρώην υπουργός εκτίμησε ότι «θα ήθελε ενδεχομένως να κάνει την κριτική του μετά το 41% στις εθνικές εκλογές, αλλά τότε δεν μπορούσε να την κάνει. Τώρα (σ.σ. μετά τις ευρωεκλογές και το απογοητευτικό αποτέλεσμα για την ΝΔ)- αναμφισβήτητα επειδή το πολιτικό σύστημα χτυπήθηκε στις ευρωεκλογές και υπάρχει μεγάλη αναταραχή στα άλλα δύο κόμματα – θεωρεί ότι είναι το μομέντουμ στο οποίο μπορεί να προχωρήσει και εκείνος στην κατάθεση των δικών του απόψεων. Με γεια του με χαρά του, δεν πειράζει».

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι σχολιάζοντας την εκδήλωση, η Ντ. Μπακογιάννη είπε ότι της έκαναν εντύπωση «οι παρουσίες, όπως η κυρία Θάνου που χειροκροτούσε με ενθουσιασμό τον κύριο Σαμαρά».

Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε την Εθνική μπάσκετ εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά – «Να μας κάνετε όλους χαρούμενους» (Photos)

Χάρης Δούκας: Ψάχνει Εκπρόσωπο Τύπου για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Πώς Κατρίνης-Αποστολάκη ανακοίνωσαν τις υποψηφιότητές τους – Οι συζητήσεις και το παρασκήνιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 10:08