search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 14:07
MENU CLOSE

José Carreras & Plácido Domingo: Οι θρύλοι της Όπερας μαζί για μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο, την Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024

02.07.2024 13:03
DOMINGO-CARRERAS

José Carreras και Plácido Domingo, οι δύο θρύλοι της παγκόσμιας μουσικής, θα συναντηθούν ξανά, αυτήν τη φορά στο Καλλιμάρμαρο, στις 10 Ιουλίου του 2024, σε μια μαγική βραδιά.

Δύο από τους πιο αγαπημένους ερμηνευτές του κλασικού ρεπερτορίου, θα δώσουν λίγη από τη λάμψη τους στο ελληνικό καλοκαίρι, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό κάθε ηλικίας να τους απολαύσει.

Ο τενόρος José Carreras και ο τενόρος και μαέστρος Plácido Domingo, θα ερμηνεύσουν αξέχαστες άριες και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών και όχι μόνο.

Το πρόγραμμα που θα ερμηνεύσουν οι δύο γίγαντες της Όπερας σε μια ανεπανάληπτη βραδιά, περιλαμβάνει ακόμη διαμάντια από το ρεπερτόριο του μουσικού θεάτρου, τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Broadway, αλλά και της Ισπανικής και Ναπολιτάνικης παράδοσης.

Οι δύο σπουδαιότεροι τενόροι του κόσμου τοποθετούν έτσι την Αθήνα στο χάρτη με τις συναυλίες παγκόσμιου ενδιαφέροντος, με τον José Carreras, να επιβεβαιώνει και πάλι την αγάπη του για τη χώρα μας.

Ο τενόρος με την ιδιαίτερη ερμηνευτική γκάμα, θέλησε να συμπεριλάβει την Ελλάδα σε μία περιοδεία ιστορικής σημασίας που δύσκολα θα επαναληφθεί, μαζί με τον Plácido Domingo, που συναρπάζει με τις ερμηνείες του.

Η επιβλητική παρουσία του Plácido Domingo, μαζί με το απαράμιλλο ταλέντο του, που τον έχουν κάνει παγκοσμίως γνωστό, εμπλουτίζουν κάθε παράσταση με ένα μαγικό μείγμα πάθους και δράματος.

Τόσο ο Domingo όσο και ο Carreras έχουν γράψει ιστορία στη δεκαετία του ‘90, αλλά και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, μαζί με τον Luciano Pavarotti, όταν έφεραν στο κοινό τη μαγεία της κλασικής μουσικής στις εμφανίσεις τους ως Three Tenors.

Αξέχαστες θα μείνουν οι εμφανίσεις τους στους τελικούς ποδοσφαίρου Fifa World Cup Final το 1990 και το 1994, όταν έφεραν κοντά ανθρώπους κάθε εθνότητας, ηλικίας και τάξης.

Εξίσου αξέχαστη θα είναι και η συναυλία της 10ης Ιουλίου στην Ελλάδα, όπου το κοινό θα μπορέσει να απολαύσει από κοντά, στο Καλλιμάρμαρο, μια ιστορική βραδιά, με τους δύο σπουδαιότερους παγκοσμίως εν ζωή ερμηνευτές κλασικής μουσικής να ερμηνεύουν τα αριστουργήματα που τους έχουν χαρίσει παγκόσμια αναγνώριση.

Τους δύο τενόρους θα πλαισιώσει η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του διεθνούς φήμης μαέστρου Jordi Bernacer.

Συμμετέχει η σοπράνο Χριστίνα Πουλίτση.

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/music/jose-carreras-placido-domingo/

Διαβάστε επίσης:

Coldplay: Κυκλοφόρησε το videoclip που γυρίστηκε στο Ηρώδειο τον Ιούνιο – Συγκινεί η μετάφραση στη νοηματική

«Deadpool & Wolverine»: Νέο τρέιλερ λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας (Video)

Τέχνες και Πόλη: Ο Καραγκιόζης στο Μέγαρο Μουσικής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 14:05