search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 10:55
MENU CLOSE

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξέσπασε για την αγένεια στα social media – «Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια αηδία» (Video)

02.07.2024 09:04
arnaoytogloy-new

Για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται στις μέρες μας κάποιοι χρήστες στα social media μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ξεσπώντας για την ασέβεια και τη χυδαιότητα που βγάζει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων, κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους.

Ο παρουσιαστής σε συζήτηση με τον καλεσμένο Παναγιώτη Ραφαηλίδη δεν μάσησε τα λόγια του, ενώ έκανε λόγο και «αστυνομία διαδικτύου» που αν δεν υπάρξει, είναι πιθανό να «απειληθεί» σε κάποιο βαθμό η έννοια της δημοκρατίας.

«Τον τελευταίο καιρό που βλέπω την εκπομπή σας συμβαίνει κάτι που θα ήθελα να το πω και στη Ναταλία (σ.σ. Γερμανού). Δίνετε τόση πολλή σημασία στο Twitter και σε αυτές τις μπούρδες. Συγνώμη, χωρίς να πω ότι δεν υπάρχουν και πολύ σοβαρές φωνές με το ονοματεπώνυμο τους. Που θα πουν αυτό που θέλουν και ακόμα και αν είναι αρνητικό, το σέβομαι και οτιδήποτε άλλο λέγεται… Γρηγόρης Αρναούτογλου, έτσι. Αλλά αυτό τάχα «έπεσε το Twitter», ποιο Twitter μωρέ έπεσε; Έξω στην κοινωνία να δεις τι έπεσε! Αν δεχόμασταν τηλέφωνα και έλεγα εγώ τώρα «πάρτε τηλέφωνο» να δεις τι θα ακούγαμε! Πραγματικά όμως το δικαιολογώ γιατί η Ναταλία ήταν από τις πρώτες που ξεκίνησε αυτή την ιστορία λίγο πιο ρομαντικά» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εδώ πια, τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μια αηδία. Κι αν δεν σταματήσει ποτέ ή αν το ίδιο το διαδίκτυο, μια αστυνομία διαδικτύου, δεν σταματήσει πλέον να μπορεί ο Αρναούτογλου επειδή έχει λεφτά ή φίλους να έχει 5.000 ψεύτικους λογαριασμούς στην κατοχή του, αυτό καταλύει και την έννοια της δημοκρατίας. Δηλαδή, είναι αθέμιτος τελείως ανταγωνισμός. Ότι εγώ επιτίθεμαι στον Παναγιώτη και δημιουργώ μια τέτοια κατάσταση σε όλη την Ελλάδα, επειδή έχω λεφτά και θέλω να ρημάξω τον Παναγιώτη, οπότε “επιτίθεται όλη η Ελλάδα στον Παναγιώτη”. Και είναι τόσο ψεύτικο γιατί επιτίθeνται 3 άτομα».

«Και αυτό, αντί οι δημοσιογράφοι να το πάρουν και να το πατήσουν κάτω να το διαλύσουν, γίνεται “το Twitter έπεσε” στην εφημερίδα ελλείψει τίτλων. Ή στην τηλεόραση, “το Twitter έπεσε”. Ρε δηλαδή ποιο έπεσε; Τίποτα δεν έπεσε! Το 2% της χώρας»

Διαβάστε επίσης:

O ηθοποιός Ίαν ΜακΚέλεν δεν θα επιστρέψει στον ρόλο του μετά την πτώση του από τη σκηνή

Πάμελα Άντερσον: Έκλεισε τα 57 και δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Μπέττυ Μαγγίρα: «Όταν κάτι τελειώνει, κάτι νέο αρχίζει»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 10:54