search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 20:58
MENU CLOSE

Euro 2024: Αντιδράσεις για το «τρολάρισμα» του BBC στον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το χαμένο πέναλτι κόντρα στη Σλοβενία (videos)

02.07.2024 16:28
ronaldo_0207_1460-820_new

Το BBC αποφάσισε να… τρολάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, για το χαμένο πέναλτι του πορτογάλου σταρ κόντρα στη Σλοβενία για το Euro 2024, προκαλώντας ωστόσο αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, μετά το «όχι» του Γιαν Όμπλακ στην εκτέλεση πέναλτι του Ρονάλντο στην παράταση της αναμέτρησης, το BBC έβαλε στο replay της τη λεζάντα «Misstiano Penaldo».

Μάλιστα, ο 39χρονος άσος δεν πίστευε την ευκαιρία που έχασε και ξέσπασε σε κλάματα, με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον συνεφέρουν. Στις εξέδρες βρισκόταν και η μητέρα του Κριστιάνο, η οποία συγκινήθηκε βλέποντας τον γιο της σε αυτή την κατάσταση.

Το ματς κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Ρονάλντο κατάφερε να σκοράρει οπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του ενω ο πορτογάλος γκολκιπερ Ντιόγκο Κόστα έπιασε και τα τρια πέναλτι των Σλοβένων και έγινε ο ήρωας της βραδιάς.

«Αυτό είναι ντροπή»

Το «τρολάρισμα» του BBC προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, με τον παλάιμαχο άγγλο αμυντικό, Τζον Τέρι να γράφει σε ανάρτησή του «Αυτό είναι ντροπή».

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε η Στεφανίδη για σχόλια σε βάρος της: «Κάποιοι στον στίβο προσπαθούν να καταστρέψουν καριέρες»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τιμωρήθηκε με τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο

Euro 2024: Κλείνουν οι τελευταίες θέσεις για την 8αδα – Ρουμανία εναντίον Ολλανδίας και Αυστρία – Τουρκία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 20:57