search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 15:42
MENU CLOSE

ΕΣΗΕΑ: Καταδικάζει το ρωσικό «κόψιμο» ελληνικών ΜΜΕ

02.07.2024 13:44
ESIEA

Την απαγόρευση πρόσβασης ελληνικών ΜΜΕ στη ρωσική επικράτεια καταδικάζει η ΕΣΗΕΑ, διαμαρτυρόμενη για την απόφαση της Μόσχας.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση των δημοσιογράφων αναφέρει ότι «το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την απόφαση του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών να απαγορεύσει την πρόσβαση στο εσωτερικό της Ρωσίας 81 ηλεκτρονικών δυτικών ΜΜΕ ανάμεσά τους και στις ιστοσελίδες της ΕΡΤ, του ΣΚΑΪ, του MEGA και του Πρώτου Θέματος.

Η απόφαση συνιστά πλήγμα στην ενημέρωση, στον πλουραλισμό και στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και είναι άλλο ένα δείγμα του ελλείματος δημοκρατικών αξιών και κράτους δικαίου στη Ρωσική Ομοσπονδία. Η απαγόρευση ΜΜΕ στη Ρωσία αποδεικνύει ότι οι Ρωσικές Αρχές επιχειρούν τη χειραγώγηση του λαού και την επιβολή ενός ανελεύθερου καθεστώτος».

Διαβάστε επίσης

Λίαμ Άιρλαντ: Από τη «Γη της ελιάς» τσολιάς στην Προεδρική Φρουρά

Νίκος Ανδρουλάκης: Συνέντευξη την Τρίτη στο Live Νews στο Mega

Στέφανος Κασσελάκης: Συνέντευξη την Τρίτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 15:41