search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 15:33
MENU CLOSE

Έλενα Ακρίτα σε Χάρη Δούκα: Έχετε μια δουλειά να κάνετε και δεν την κάνετε

02.07.2024 13:20
akrita-doukas

Η Έλενα Ακρίτα εξαπολύει επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, ο οποίος έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί ευθέως τον Χάρη Δούκα ότι δεν κάνει τη δουλειά του ως δήμαρχος.

Γράφει χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα:

«Κύριε Χάρη Δούκα, επειδή έχω αναλάβει την Α’ Αθήνας για τον ΣΥΡΙΖΑ και γυρίζω γειτονιές και συνοικίες, να σάς ενημερώσω ότι οι κάτοικοι δεν μπορούν να σταθούν από τη μπόχα στους δρόμους. Μήπως να πιάσετε σκούπα και φαράσι να ξεβρωμίσετε τον τόπο όπως είναι το καθήκον σας; Και ρίξτε και λίγο νεράκι να ποτίσετε τα δέντρα που πεθαίνουν όρθια από την ξηρασία. Ο κόσμος για δήμαρχο σάς ψηφισε αν δεν απατώμαι.

Σάς ευχομαι να πραγματοποιήσετε κάθε όνειρο σας – πολιτικό ή προσωπικό – αλλά στο μεταξύ, ως δήμαρχος, έχετε μια δουλειά να κάνετε.

Και δεν την κάνετε».

Διαβάστε επίσης

Πολεμικό Μουσείο: Οι απρόβλεπτες παρουσίες στις ομιλίες Σαμαρά-Καραμανλή

Αιχμές Γερουλάνου κατά Δούκα: «Όταν κατέβηκα στο Δήμο Αθηναίων δεσμεύτηκα ότι θα μείνω και έμεινα»

Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε την Εθνική μπάσκετ εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά – «Να μας κάνετε όλους χαρούμενους» (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 15:33