search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 14:11
MENU CLOSE

Δημήτρης Κόκοτας: «Θέλει τουλάχιστον 6 μήνες για να βγει από το νοσοκομείο» λέει η Ματίνα Παγώνη (Video)

02.07.2024 12:52
dimitris-kokotas-new

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του «Γεώργιος Γεννηματάς» εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας, ύστερα από το έμφραγμα που υπέστη και την ανακοπή που ακολούθησε στις 28 Μαρτίου κι ενώ βρισκόταν σε πρόβα για το J2US.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Ματίνα Παγώνη επισήμανε ότι ο τραγουδιστής δεν προβλέπεται να πάρει εξιτήριο μέσα στο επόμενο εξάμηνο, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να μεταφερθεί -στην παρούσα φάση- σε κέντρο αποκατάστασης.

«Αυτή τη στιγμή έχει κλείσει δύο μήνες στο νοσοκομείο. Θέλει τουλάχιστον 6 μήνες με τα δεδομένα και την κλινική κατάσταση που έχουμε. Σας το είχα πει από την αρχή, θέλει πολύ χρόνο, είναι δύσκολα τα πράγματα. Παρακολουθείται καθημερινά με εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, για να δούμε την εξέλιξη του οργανισμού» είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και πρόσθεσε:

«Από εδώ και πέρα, τα πράγματα είναι αναμενόμενο να παρατείνονται για ακόμα 3-4 μήνες για να μπορέσουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του σε όλα αυτά τα οποία έχει υποστεί από την αρχή. Το είχαμε ξεκαθαρίσει. Από την αρχή είναι ίδιες οι επιπλοκές, όπως είχαμε πει, και όσον αφορά τον εγκέφαλο και όσον αφορά την όραση. Θέλει πολύ χρόνο – δεν κοροϊδέψαμε, από την αρχή το είπαμε – πάρα πολύ χρόνο. Θα μείνει στο νοσοκομείο, δεν μπορεί να πάει ακόμα σε κέντρο αποκατάστασης. Δεν είναι ακόμα για να πάει σε κέντρο αποκατάστασης. Θα περάσουν κάποιοι μήνες και μετά».

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό εξαιτίας τροχαίου

Αίας Μανθόπουλος: Η αποκάλυψη της πρώην συζύγου του για τη δωρεά των οργάνων του – «Έδωσε ζωή σε 5 ανθρώπους» (Video)

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Στο «μικροσκόπιο» οι συνεργασίες του τοπογράφου – Οι σχέσεις με τη Μύκονο και η καταγγελία για ξυλοδαρμό (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 14:11