search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 16:57
MENU CLOSE

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τιμωρήθηκε με τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο

02.07.2024 14:25
giannakopoulos_0207_1460-820_new

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα για τρεις μήνες και πρόστιμο 30.000€ τον «ισχυρό άνδρα» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, «για πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με τη σημερινή απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, η συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου που έχει επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο φτάνει στους 14 μήνες, ενώ ο επικεφαλής του «τριφυλλιού» έχει δικαίωμα να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ έχει ως εξής:

«115/2-7-2024

1. Επιβάλλεται στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα την 21-6-2024, διά αναρτήσεών του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, και

2. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, και έλαβαν χώρα κατά τα ως άνω».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Σλούκας: MVP της Basket League ο γκαρντ του Παναθηναϊκού (video)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρεμιέρα στο Wimbledon κόντρα στον Τάρο Ντάνιελ

NBA: Αποχωρεί από τους Μπακς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο – Ζήτησε να φύγει με ανταλλαγή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 16:57