search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 15:38
MENU CLOSE

Το γκάλοπ που θα κρίνει την απόφαση της Άννας Διαμαντοπούλου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

01.07.2024 13:30
diamantopoulou_new

Το ότι «ψάχνεται» η Άννα Διαμαντοπούλου για να κατέβει υποψήφια αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ (ξανά: στο ΠΑΣΟΚ – για να μην γίνει καμία παρεξήγηση) είναι γνωστό.

Για την ακρίβεια κάνει βολιδοσκοπήσεις, ώστε να έχει μία σοβαρή εικόνα της κατάστασης και των διαθέσεων στο Κίνημα. Κοινώς ψάχνει να δει εάν την «παίρνει» να είναι υποψήφια.

Δύσκολο το εγχείρημα καθότι είχε χρόνια μείνει μακριά από το ΠΑΣΟΚ και επιπλέον τα τελευταία χρόνια «χρεώθηκε» και με ένα φλερτ με τον Μητσοτάκη, κάνοντας πολλούς να θεωρούν ότι αποζητούσε ένα υπουργείο στην γαλάζια κυβέρνηση.

Το καθοριστικό στοιχείο με βάση το οποίο θα πάρει θα πάρει την τελική της απόφαση πάντως είναι ένα γκάλοπ που διενεργεί αυτές τις ημέρες εταιρεία ερευνών, με καλή εικόνα και πάντα στενή σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Η δημοσκόπηση αυτή θα δείξει εάν μία υποψηφιότητα Διαμαντοπούλου έχει κάποια τύχη στο σημερινό ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Πορτοσάλτε κατά Σαμαρά για σημερινή ομιλία: Πώς θα βρεθεί σε έναν εκδοτικό οργανισμό που στην Novartis ήταν με τον Παπαγγελόπουλο; (video)

Ο Μπακογιάννης βρήκε ευκαιρία τα… πασοκικά για να επιτεθεί στον Δούκα

Παρεξηγήσεις και εξηγήσεις για Τεμπονέρα, Τσιόκα, Κοτσακά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 15:37