search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 09:32
MENU CLOSE

Τύρναβος: Έκλεψε 21.400 ευρώ από το σπίτι του… γαμπρού της! Οι κάμερες που «έκαψαν» την κουνάδα

01.07.2024 10:19
tsantaki_pixabay
@pixabay

Δικογραφία για κλοπή σε βάρος μιας 56χρονης γυναίκας σχημάτισε το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου έπειτα από μήνυση που κατέθεσε 61χρονος, ο οποίος είναι και γαμπρός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», ο 61χρονος απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα καταθέτοντας μήνυση κατά αγνώστων, δηλώνοντας πως από το μεσημέρι της 18ης Ιουνίου έως και το μεσημέρι της 19ης Ιουνίου και από το σπίτι του που δεν έφερε ίχνη διάρρηξης, άγνωστος έκλεψε το τσαντάκι που είχε αφήσει κρεμασμένο στον «καλόγηρο» του σπιτιού, το οποίο περιείχε 21.400 ευρώ.

Αστυνομικοί του ΑΤ Τυρνάβου εξετάζοντας βιντεοληπτικό υλικό έκριναν ως ύποπτη την 56χρονη κουνιάδα του. Πηγαίνοντας στο σπίτι της βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 10.750 ευρώ τα οποία, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., προέρχονται από τα αφαιρεθέντα χρήματα του γαμπρού της.

Η 56χρονη προσήχθη στο ΑΤ Τυρνάβου όπου φέρεται να ομολόγησε την πράξη της, και ισχυρίστηκε ότι τα λεφτά που βρέθηκαν στο σπίτι της αποτελούν το σύνολο των χρημάτων που αφαίρεσε από το τσαντάκι.

Το χρηματικό ποσό των 10.750 ευρώ αποδόθηκε στον 61χρονο Τυρναβίτη, ενώ η κουνιάδα του δεν συνελήφθη καθώς παρήλθε το όριο του αυτοφώρου.

Ωστόσο σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ το ΑΤ Τυρνάβου ερευνά την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Οι Νορβηγοί «ψηφίζουν» Ελλάδα για τις διακοπές τους – Η λίστα με τους top προορισμούς (photos)

Πανελλαδικές 2024: Τι δείχνουν τα στατιστικά για τις βάσεις από τους βαθμούς των υποψηφίων

Καιρός: Στους 38 βαθμούς θα φτάσει ο υδράργυρος σήμερα – Εξασθενούν σταδιακά οι άνεμοι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 09:30