search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 15:37
MENU CLOSE

Σπέτσες: Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του 44χρονου Άγγλου ιστιοπλόου

01.07.2024 15:42
spetses-new

Σε πνιγμό και όχι σε εγκληματική ενέργεια, οφείλεται, ο θάνατος του 44χρονου Άγγλου που βρέθηκε νεκρός στο Παλιό Λιμάνι στις Σπέτσες την Παρασκευή (28/6).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία θανάτου του Άγγλου αποδίδεται σε πνιγμό από ατύχημα και όχι σε εγκληματική ενέργεια μετά και την ιατροδικαστική εξέταση. Στο νησί βρέθηκε σήμερα και ο αδελφός του.

Ο άνδρας είχε βρεθεί να επιπλέει στη θάλασσα δίπλα στην προβλήτα Τσαλδάρη στο Παλιό Λιμάνι και έφερε χτύπημα στο αριστερό μέρος του κεφαλιού. Συμμετείχε στην Spetses classic Regatta. 

Το βράδυ της προηγούμενης ημέρας είχε πάει με τους φίλους του σε μπαρ. Δεν τους ακολούθησε στο ξενοδοχείο και την επομένη βρέθηκε νεκρός.

Διαβάστε επίσης:

Ελεύθερος ο 34χρονος που καλούσε σε διαδήλωση κατά του Europride – Αναβλήθηκε η δίκη – Στο πλευρό του ο Δημήτρης Νατσιός

Μονεμβασιά: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Άγιο Ελισσαίο

Ζάκυνθος: Ενεργό μέτωπο καίει δασική έκταση από την Αγία Μαρίνα προς τον Κοιλιωμένο – Τεράστια δύναμη της Πυροσβεστικής στο σημείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 15:36