search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 19:46
MENU CLOSE

Συνεχείς εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: Ένα βήμα πριν από την υποψηφιότητα η Διαμαντοπούλου – Ήδη πέντε διεκδικούν την ηγεσία

01.07.2024 19:11
diamantopoulou-1

Για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ μίλησε η πρώην υπουργός και Επίτροπος της Ελλάδας στην ΕΕ Άννα Διαμαντοπούλου στο δελτίο του ΕΡΤNews, αφήνοντας ορθάνοιχτη την πόρτα για να μπει «στο παιχνίδι» για την ηγεσία του κόμματος.

Η κα. Διαμαντοπούλου δήλωσε ότι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα έπρεπει να οδηγηθούν σε ένα καθαρό αποτέλεσμα ηγεσίας. Σημείωσε ότι καλώς γίνονται εκλογές και τόνισε: “Αυτές οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ έχουν μεγάλη σημασία για τη χώρα” είπε η κα Διαμαντοπούλου σχολιάζοντας ότι το αντίπαλο δέος πρέπει από την πρώτη στιγμή να έχει χαρακτηριστικά πρωθυπουργού και να υπάρχει θετική ατζέντα.

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να καταθέσει η ίδια υποψηφιότητα απάντησε: “Με ενδιαφέρει πάρα πολύ και από πολλές πλευρές. Θα προσπαθήσω να συμμετέχω στο να οργανωθεί αυτό το πολιτικό πλαίσιο γιατί βλέπω ότι δεν υπάρχει χρόνος και ότι υπάρχει κίνδυνος πολύ γρήγορα και πριν την τριετία να φτάσουμε σε μια διαδικασία πολλών μικρών κομμάτων τα οποία δεν θα κάνουν κυβέρνηση. Ο καθένας λοιπόν από τη δική του πλευρά νομίζω ότι πρέπει να βοηθήσει. Γι αυτό και λέω ότι και με ενδιαφέρει και θα βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις που έχω“.

Μπορεί να είναι πολλαπλοί οι ρόλοι με τους οποίους θα συμμετέχω” πρόσθεσε.

Οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ είναι ραγδαίες, καθώς μετά και τη συζήτηση στην Κεντρική Επιτροπή ανακοινώθηκαν ακόμα δύο υποψήφιοι. Την ηγεσία διεκδικούν ήδη πέντε, ενώ εκτός από την Άννα Διαμαντοπούλου σοβαρά φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να κατέβει και η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Συνέντευξη την Τρίτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA

Παρέμβαση Γεωργιάδη για τα… εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, έντονη αντίδραση Μάντζου – Κόντρα και με Κωνσταντοπούλου

Την… μπάλα στην εξέδρα πετάει η κυβέρνηση για την ακρίβεια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 19:46