search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 18:07
MENU CLOSE

Τρία funds διεκδικούν μερίδιο στην Euroleague

01.07.2024 18:30
euroleague-new

Για ενδιαφέρον ιδιωτικών εταιρειών να επενδύσουν στη Euroleague κάνει λόγο δημοσίευμα του Reuters, το οποίο στέκεται στην άνοδο του προϊόντος και επιβεβαιώνει το ψάξιμο στην αγορά για επενδυτές.

Παράλληλα, σημειώνει πως η ECA, στην οποία ανήκουν η Euroleague και το Eurocup, αποτιμά το προϊόν της στο 1,07 δις δολάρια, σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να το αγοράσει ολόκληρο.

Από εκεί και πέρα, σημειώνεται πως οι εταιρείες BC Partners, EQT και General Atlantic έχουν εκφράσει ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα για αγορά ενός ποσοστού των μετοχών. Μάλιστα, υπάρχει η πληροφορία πως η συζήτηση που γίνεται αφορά ένα μειοψηφικό πακέτο.

Όλες οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, με την Euroleague να αναθέτει στην εταιρεία Liontree να βρει τις προσφορές που θα τεθούν στη Γενική Συνέλευση. 

Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν πως νέοι επενδυτές βρίσκονται στον… δρόμο για την απόκτηση μετοχών στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και μένει να φανεί αν και σε ποιον βαθμό η παρουσία τους θα αλλάξει δεδομένα στο μπασκετικό τοπίο.

Διαβάστε επίσης:

Euro 2024: Τιτανομαχία ανάμεσα σε Γαλλία και Βέλγιο – Κόντρα στη σκληροτράχηλη Σλοβενία η Πορτογαλία του Ρονάλντο (video)

Στίβος: Τρομερός Τεντόγλου με 8,42μ. στον Βόλο, στα 4,55μ η Στεφανίδη (videos)

Μπάντμιντον: 17χρονος πρωταθλητής κατέρρευσε στο γήπεδο και πέθανε – Σοκαριστικό βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 18:06