search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 10:28
MENU CLOSE

Πορτοσάλτε κατά Σαμαρά για σημερινή ομιλία: Πώς θα βρεθεί σε έναν εκδοτικό οργανισμό που στην Novartis ήταν με τον Παπαγγελόπουλο; (video)

01.07.2024 11:11
portosalte

Σαφείς αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τη σημερινή (1/7) εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο, άφησε το πρωί ο Άρης Πορτοσάλτε.

Στη εκδήλωση, θα μιλήσουν τόσο ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ όσο και ο Κώστας Καραμανλής, με αφορμή την παρουσίαση βιβλίου του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη.

«Δεν καταλαβαίνω πώς ο κ. Σαμαράς θα βρεθεί σε ένα περιβάλλον ενός εκδοτικού οργανισμού ο οποίος στον καιρό της Novartis ήταν με τον Παπαγγελόπουλο, δηλαδή, ήταν εναντίον του», τόνισε ο δημοσιογράφος από το τηλεοπτικό πλατό του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα στην ερώτηση για το εάν «είναι ο Αντώνης Σαμαράς είναι καιροσκόπος;», ο Άρης Πορτοσάλτε επέλεξε να απαντήσει με δόση ειρωνείας.

«Μπορώ να πω ότι εκμεταλλεύεται μια ωραία κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά υπονοώντας την πολιτική «αναστάτωση» που έχει δημιουργηθεί στη ΝΔ μετά το αποτέλεσμα στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα (από 04:43 και μετά):

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Υποψήφια για πρόεδρος και η Μιλένα Αποστολάκη

Υπουργικό Συμβούλιο: Στο επίκεντρο η πυροπροστασία, μετά την… καταιγίδα πυρκαγιών

ΣΥΡΙΖΑ: Εβδομάδα-φωτιά με συνεδριάσεις οργάνων, ύστερα από το γάντι Κασσελάκη σε Τσίπρα για την ηγεσία – Συνεχίζεται το πολεμικό κλίμα και ο αναβρασμός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 10:27