search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 15:49
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Τα «βέλη» Δουδωνή για τους πρώην βουλευτές Επικρατείας του κόμματος  

01.07.2024 15:28
DOUDONIS

«Στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου θα στηρίξω τον Νίκο Ανδρουλάκη με μόνο κριτήριο την αγάπη μου για την παράταξη και τον τόπο. Θεωρώ καθήκον μας να διασφαλίσουμε την αυτονομία και την προοπτική του χώρου».

Με τα παραπάνω λόγια ο βουλευτής Επικρατείας Παναγιώτης Δουδωνής δήλωσε την στήριξή του στον Νίκο Ανδρουλάκη για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, απαντώντας στην κριτική ότι η στήριξη του είναι δεδομένη καθώς είναι βουλευτής Επικρατείας, θυμήθηκε τους πρώην ευρωβουλευτές του κόμματος και το που βρίσκονται σήμερα.

«Υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτές επικρατείας ήταν ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Πύρρος Δήμας, ο Γιώργος Φλωρίδης, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, που είναι όλοι αυτοί σήμερα;» αναρωτήθηκε ο Παναγιώτης Δουδωνής απαντώντας στην κριτική των συντρόφων του.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μίλησε υποστηρικτικά και για τον επίσης βουλευτή Επικρατείας Δημήτρη Μάντζο καθώς οι δυο τους βρίσκονται στον σκληρό πυρήνα των συνεργατών του Νίκου Ανδρουλάκη και δέχονται σκληρή κριτική.

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Δούκας: Ψάχνει Εκπρόσωπο Τύπου για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Πώς Κατρίνης-Αποστολάκη ανακοίνωσαν τις υποψηφιότητές τους – Οι συζητήσεις και το παρασκήνιο

Το γκάλοπ που θα κρίνει την απόφαση της Άννας Διαμαντοπούλου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 15:49