search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 15:20
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Πώς μπήκε και η Διαμαντοπούλου «στο παιχνίδι» για την ηγεσία του κόμματος

01.07.2024 15:46
DIAMANTOPOULOU-123-NEW

Συνεχείς και ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, όπου μετά και τη συζήτηση στην Κεντρική Επιτροπή ανακοινώθηκαν ακόμα δύο υποψήφιοι. Την ηγεσία διεκδικούν ήδη πέντε, ενώ σοβαρά φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να κατέβει και η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Τις τελευταίες ώρες διακινείται πως και η Άννα Διαμαντοπούλου σκέφτεται πολύ σοβαρά να βάλει υποψηφιότητά για την ηγεσία του κόμματος. Όλα ξεκίνησαν από συνέντευξη που έδωσε η ίδια το πρωί στο Πρώτο Πρόγραμμα. Στην ερώτηση αν θα βάλει υποψήφια για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, απάντησε «Θα σας πω ότι με ενδιαφέρει πάρα πολύ η όλη διαδικασία, γιατί πιστεύω ότι είναι μια κρίσιμη στιγμή. Η διαδικασία της μέχρι τις 3 και 16 τη βλέπω μια φυσιολογική και θα οργανωθεί πολιτικά όπως έχει μεγάλη εμπειρία το ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις διαδικασίες. Το καλοκαίρι θα είναι νεκρός χρόνος, μην έχουμε ψευδαισθήσεις. Θα έχουμε έναν πολύ ενδιαφέροντα Σεπτέμβρη και Οκτώβρη».

Οι παραπάνω δηλώσεις της Άννας Διαμαντοπούλου θεωρήθηκαν ότι είναι έμμεση παραδοχή πως θα είναι υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος. Όπως είναι σε θέση το topontiki.gr να γνωρίζει η πρώην Υπουργός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο. Μάλιστα, συνεργάτες της στο topontiki.gr θέτουν το εξής ερώτημα: «Ποιος μπορεί να είναι πρωθυπουργίσιμος απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη;» Παράλληλα δεν κρύβουν ότι η Άννα Διαμαντοπούλου δέχεται εισηγήσεις από φίλους και στελέχη του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι θα είναι οι Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Μιλένα Αποστολάκη, Μιχάλης Κατρίνης ενώ το «κλείσιμο» των ονομάτων θα γίνει τρεις εβδομάδες πριν την πρώτη κάλπη της 6ης Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Τα «βέλη» Δουδωνή για τους πρώην βουλευτές Επικρατείας του κόμματος  

Χάρης Δούκας: Ψάχνει Εκπρόσωπο Τύπου για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Πώς Κατρίνης-Αποστολάκη ανακοίνωσαν τις υποψηφιότητές τους – Οι συζητήσεις και το παρασκήνιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 15:19