search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 12:13
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Μετά τη Μιλένα Αποστολάκη και ο Μιχάλης Κατρίνης ανακοίνωσε υποψηφιότητα για πρόεδρος

01.07.2024 12:13
KATRINES
Eurokinissi

Αυξάνονται και πληθύνονται οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, καθώς λίγο μετά τη Μιλένα Αποστολάκη, και ο Μιχάλης Κατρίνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος σε δήλωσή του ανέφερε ότι «με συνείδηση της ευθύνης και επίγνωση της κρισιμότητας της εποχής για τη χώρα και τη δημοκρατική παράταξη, ανακοινώνω την απόφασή μου να συμμετάσχω ως υποψήφιος Πρόεδρος στη διαδικασία εκλογής για την νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Στόχος μου είναι το ΠΑΣΟΚ να ανταποκριθεί στο ώριμο αίτημα των προοδευτικών πολιτών για μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Μία πρόταση που μπορεί να εμπνεύσει, να συνθέσει και να νικήσει. Μια πρόταση ρήξης και ελπίδας. Να αποδείξουμε στην πράξη ότι η λύση θα έρθει από την πολιτική. Μια πρόκληση που έχει μία προϋπόθεση: Τη συμμετοχή και τη στήριξη των πολιτών».

Πλέον, οι υποψήφιοι είναι πέντε, καθώς εκτός από τη Μ. Αποστολάκη και τον Μ. Κατρίνη, τη προεδρία του κόμματος θα διεκδικήσουν και ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Χάρης Δούκας και ο Παύλος Γερουλάνος.

Διαβάστε επίσης

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης αποχωρεί από την ενεργό πολιτική

Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο: Οι πυρκαγιές δοκιμάζουν τη χώρα, τα δύσκολα είναι μπροστά μας

ΣΥΡΙΖΑ: Εβδομάδα-φωτιά με συνεδριάσεις οργάνων, ύστερα από το γάντι Κασσελάκη σε Τσίπρα για την ηγεσία – Συνεχίζεται το πολεμικό κλίμα και ο αναβρασμός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 12:12