search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 07:20
MENU CLOSE

Παρεξηγήσεις και εξηγήσεις για Τεμπονέρα, Τσιόκα, Κοτσακά

01.07.2024 07:53
TEMPONERAS

Μπέρδεμα έχει προκύψει με τις παραιτήσεις τριών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τα ηγετικά όργανα.

Οι Διονύσης Τεμπονέρας, Χάρης Τσιόκας και Αντώνης Κοτσακάς είχαν ανακοινώσει με ένα κείμενο κριτικής προς την Κουμουνδούρου ότι αποχωρούν «από το Οργανωτικό σκέλος (για λόγους διολίσθησης σε έναν άνευ όρων «εξουσιοδοτισμό»)».

Και πως «παραμένουν όμως στο ιδεολογικό και στο πολιτικό πλαίσιο, όπως αυτά έχουν καθοριστεί διαχρονικά με τις αποφάσεις συλλογικών οργάνων(διατηρώντας όμως ισχυρές επιφυλάξεις για συμπεριφορές μετάλλαξης)».

Η δήλωση αυτή, με την περίεργη διατύπωση εκλήφθηκε ως παραίτηση από τα όργανα – αν και μέλη της κεντρικής επιτροπής είναι μόνο οι δύο πρώτοι και όχι ο κ. Κοτσακάς.

Τώρα υπάρχει μία εικόνα ότι δεν ήταν παραίτηση από τα όργανα, αλλά ότι οι κύριοι Τεμπονέρας και Τσιόκας θα εμφανιστούν στη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής την Κυριακή.

Μάλλον πρόκειται για παρανόηση, που μένει να διευκρινιστεί.

Πάντως ο κ. Τεμπονέρας εμφανίζεται να ζητά την ίδρυση νέου κόμματος! Και το θέμα δεν είναι αν θα διαγραφεί από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γιατί παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ εάν όντως θέλει άλλο κόμμα.

Διαβάστε επίσης

Τα πηγαδάκια του Νίκου Ανδρουλάκη

Χρησμός Γιαννακοπούλου: «Θα είμαι παρούσα στην πρώτη γραμμή με ό,τι σημαίνει»

ΠΑΣΟΚ: Και επίσημα υποψήφιος ο Γερουλάνος – Το «τρίπτυχο ευθύνης» που κατέθεσε 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 07:18