search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 17:20
MENU CLOSE

Παρέμβαση Γεωργιάδη για τα… εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, έντονη αντίδραση Μάντζου – Κόντρα και με Κωνσταντοπούλου

01.07.2024 17:16
adonis-mantzos-zoi

Την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Δημήτρη Μάντζου προκάλεσαν οι … συμβουλές και τα σχόλια του Άδωνι Γεωργιάδη προς τη Χαριλάου Τρικούπη με αφορμή τα όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. 

«Χάσαμε 13 μονάδες και την επόμενη μέρα τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης είναι σε εσωτερική κρίση. Δεν τα βλέπω και πολύ αισιόδοξα τα πράγματα για τα δύο κόμματα», ανέφερε ο υπουργός Υγείας στη Βουλή με τον Δημήτρη Μάντζο να επισημαίνει ότι οι εσωκομματικές διαδικασίες θα υλοποιηθούν με πρότυπο δημοκρατικό τρόπο. 

Ο κ. Γεωργιάδης αν και όπως είπε δεν θέλει να ανακατευθεί στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, σχολίασε πως «είναι ένα κόμμα που έχει κυβερνήσει  και για να ξανακυβερνήσει πρέπει να προσέχει να συνδέεται με την κυβερνησιμότητα και να μην υποστηρίζει απλώς ότι λέει κάθε πικραμένος, γιατί έτσι θα παραμείνει ένα μικρό κόμμα διαμαρτυρίας». Ευχήθηκε πάντως, να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή στην εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη αρχηγού.

Δ. Μάντζος: Σας ευχαριστούμε για ευαισθησία που επιδεικνύεται για τις διαδικασίες κινήματος είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον σας, το εκλαμβάνω ως δημοκρατικό αντανακλαστικό σας… Οι εσωκομματικές διαδικασίες κινήματος έχουν δρομολογηθεί και αποφασιστεί και προς την ιδιαίτερη ανησυχία σας θα υλοποιηθούν με πρότυπο δημοκρατικό τρόπο με αποτέλεσμα την ενίσχυση κινήματος μας για ενίσχυση της αντιπολιτευτικής μας φωνής.

Πάντως, ο υπουργός Υγείας στράφηκε και κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Εσείς είστε άλλη περίπτωση. Αυτά για τα μαύρα λεφτά δεν γίνεται να μην απαντηθούν».

Λίγο αργότερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ήρθε σε άγρια κόντρα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή την απόφαση να εκπροσωπηθεί το ελληνικό Κοινοβούλιο στις πρόσφατες εκδηλώσεις για τα 111 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών, από τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.

Αδ. Γεωργιάδης: Ξυπνάτε και φαντασιώνεστε πως είστε Ροβεσπιέρος… Αν ζούσατε την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης, θα στέλνατε τον κόσμο στην γκιλοτίνα. 

Σε ότι αφορά στην παρουσία του κ. Καραμανλή, είπε ότι ορθώς επελέγη να εκπροσωπήσει τη Βουλή, ως ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής στο νομό.

Για νταηλίκι και παλαιοσεξιστικές πρακτικές, κατηγόρησε τον υπουργό Υγείας η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας καλώντας τον να  απευθύνεται με διαφορετικό ύφος στη μοναδική γυναίκα αρχηγό κόμματος. 

Διαβάστε επίσης:

Όλγα Γεροβασίλη για Κασσελάκη: Πολιτικά επικίνδυνο το μήνυμα «ή δεν θα μιλάτε ή είστε υπονομευτές» – Δεν υπάρχει σύγκρουση κορυφής

Χαρίτσης για εξαήμερη εργασία: «Σήμερα είναι μια κακή μέρα για τη χώρα»

ΠΑΣΟΚ: Πώς μπήκε και η Διαμαντοπούλου «στο παιχνίδι» για την ηγεσία του κόμματος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 17:20