search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 23:47
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Στο Λαϊκό Νοσοκομείο για αιφνιδιαστική επίσκεψη (Photos)

01.07.2024 22:08
mitsotakis laiko 09- new

To Λαϊκό Νοσοκομείο επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά το απόγευμα της Δευτέρας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των επισκέψεων του σε υπουργεία και φορείς.

Ο πρωθυπουργός συνοδευόταν από τον υφυπουργό Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες που είτε περίμεναν να εξεταστούν, είτε συνόδευαν ασθενείς, ενώ συναντήθηκε με εργαζόμενους στο νοσοκομείο από τους οποίους άκουσε από πρώτο χέρι τις δυσκολίες και τα προβλήματα στο Εθνικό σύστημα Υγείας.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Λαϊκό Νοσοκομείο την ώρα που στο Πολεμικό Μουσείο εξελίσσονταν οι ομιλίες των δύο πρώην πρωθυπουργών, Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή.

Διαβάστε επίσης:

Ολομέτωπη επίθεση Σαμαρά στον Μητσοτάκη για ομόφυλα, διεύρυνση, εθνικά – «Καθαρές κουβέντες, καθαρούς λογαριασμούς» ζητεί ο Καραμανλής

Νίκος Ανδρουλάκης: Συνέντευξη την Τρίτη στο Live Νews στο Mega

Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε την Εθνική μπάσκετ εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά – «Να μας κάνετε όλους χαρούμενους» (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 23:46