search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 10:06
MENU CLOSE

Μανώλης Λιδάκης: Στο νοσοκομείο για διπλό χειρουργείο – Ακυρώνει τις καλοκαιρινές συναυλίες του (Video)

01.07.2024 09:54
manolis-lidakis-new

Τις προγραμματισμένες συναυλίες του για το καλοκαίρι ακύρωσε ο Μανώλης Λιδάκης για λόγους που αφορούν στην υγεία του.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του που επικαλείται η εφημερίδα On Time, για την ξαφνική αλλαγή των επαγγελματικών του σχεδίων ευθύνονται δυο χειρουργεία στα οποία πρόκειται να υποβληθεί στο άμεσο μέλλον.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, λυπάμαι πάρα πολύ που σας στεναχωρώ, αλλά σοβαροί λόγοι υγείας (πρέπει να κάνω δύο χειρουργεία), οι δυνάμεις μου δεν μου επιτρέπουν να εμφανίζομαι επί σκηνής και να συνεχίσω την περιοδεία αυτή που έχει προγραμματιστεί σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι υγεία σε όλους και να μην έρθει ποτέ κανένας στη θέση μου, ούτε ο χειρότερος εχθρός μου. Δικός σας πάντα…» αναφέρει σε δημοσίευσή του.

«Την επιτυχία τη χάρηκα λιγάκι. Αυτό είτε το έχεις είτε δεν το έχεις. Ή είσαι ένας κανονικός άνθρωπος ή είσαι ένας άνθρωπος, που όσο σου δίνονται οι ευκαιρίες, αποδεικνύεις ότι ήσουν ένα σοβαροφανές νούμερο. Ένας γελοίος δεν μπορεί να γίνει σοβαρός. Ένας σοβαρός, όμως, μπορεί αν δεν προσέξει να γελειοποιηθεί. Η ματαιοδοξία σε γελοιοποιεί» είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, μιλώντας για την επιτυχία.

Διαβάστε επίσης:

Power of Love: Σάλος με μισογύνη παίκτη από την Κύπρο – Ξέσπασαν οι διαγωνιζόμενες (Videos)

Φαίη Μαυραγάννη: Το «αντίο» στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1- «Κλείνει ο κύκλος αλλά η εκπομπή συνεχίζει το ταξίδι κάπου αλλού»

Μπέττυ Μαγγίρα: Το «καρφί» στον ΑΝΤ1 για το τέλος της εκπομπής – «Είπα ότι θα ριζώσω, δεν πειράζει κάπου θα τρυπώσουμε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 10:05