search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 21:18
MENU CLOSE

Εξαφανίστηκε 16χρονη από το Παγκράτι – Αγνοείται περίπου 3 εβδομάδες

01.07.2024 20:35
ivoni-new

Την κινητοποίηση των Αρχών έχει προκαλέσει η εξαφάνιση μίας 16χρονης από το Παγκράτι, η οποία αγνοείται εδώ και 3 εβδομάδες.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», η Υβόννη Π., 16 ετών εξαφανίστηκε στις 12/06/2024 από το Παγκράτι.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και προέβη στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Kid Alert, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η ανακοίνωση για την εξαφάνιση της ανήλικης:

«Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και προέβη στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Kid Alert, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Υβόννη Φωτεινή Π. έχει ύψος 1,70 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι σορτς, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Διαβάστε επίσης:

Προσεχώς ο Προσωπικός Αριθμός για τους πολίτες: Το ΣτΕ έκρινε ως νόμιμο το σχετικό Π.Δ.

Καιρός: Ανάσα… δροσιάς από Τετάρτη με ισχυρές καταιγίδες, για να… ξαναζεστάνει από το Σαββατοκύριακο – Αναλυτική πρόγνωση

Εκτός ελέγχου το πύρινο μέτωπο στη Χίο, τραυματίστηκαν 2 πυροσβέστες – Καλύτερη η εικόνα στην Κω, νέα φωτιά στην Κρήτη – Εκκενώσεις περιοχών 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 21:16