search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 17:56
MENU CLOSE

ΕΣΗΕΑ για Αυγή: Nα παρουσιαστεί ο σχεδιασμός για την εξόφληση των δεδουλευμένων – 48χρονη απεργία σε εφημερίδα και site

01.07.2024 17:40
AVGI-12

Την παρουσίαση του σχεδιασμού για το μέλλον του ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων ζητά η ΕΣΗΕΑ και η ΕΠΗΕΑ, οι οποίες και κήρυξαν 48ωρη απεργία στην εφημερίδα και στο site «avgi.gr».

Η απεργία ξεκινά την Τετάρτη 3 Ιουλίου και λήξει την Παρασκευή 5 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 48ωρης απεργίας από τις 6 π.μ. της Τετάρτης, 3 Ιουλίου 2024 έως τις 6 π.μ. της Παρασκευής, 5 Ιουλίου 2024, στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ» και στην ιστοσελίδα «avgi.gr».

Τα Δ.Σ. ζητούν να ανακληθεί η απόφαση για αναστολή έκδοσης του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ» και να ξεκινήσει διαβούλευση του ΣΥΡΙΖΑ με τα σωματεία των εργαζομένων στην εφημερίδα, προκειμένου να συζητηθούν τα εργασιακά θέματα που αφορούν στους εργαζόμενους δημοσιογράφους και διοικητικούς στην εφημερίδα και την ιστοσελίδα.

Ζητούμε να παρουσιαστεί αμέσως σχεδιασμός για το μέλλον των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και για την εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Ο Έργκιν Αταμάν έφτιαξε προφίλ στο Instagram (video)

«Ψυχοκόρες»: Η Φρόσω ετοιμάζεται να βγάλει από τη μέση την Ευανθία

Alpha: Ο Στέφανος Κασσελάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αύριο στις 18:50

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 17:54