search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 20:59
MENU CLOSE

Επικός διάλογος Γιάννη με Παπανικολάου: «Είσαι ο πιο πιστός μου υποστηρικτής – Ακόμη περιμένω ένα ζευγάρι παπούτσια» (Video)

01.07.2024 20:54
GIANNIS-NEW

Έναν… απολαυστικό διάλογο είχαν Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κώστας Παπανικολάου, λίγες μέρες πριν μπουν στο παρκέ για την Εθνική ομάδα εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας NBAer χαρακτήρισε τον Παπανικολάου, τον πιο πιστό του υποστηρικτή, καθώς είναι ο μοναδικός που έχει αγοράσει όλα τα παπούτσια της δικής του σειράς με το όνομα «Zoom Freak».

«Αυτός είναι ο νούμερο 1 υποστηρικτής μου, φοράει τα παπούτσια μου από την πρώτη μέρα. Φόρεσε το πρώτο, το δεύτερο, το τρίτο, το τέταρτο, το πέμπτο», είπε αρχικά ο Γιάννης, για να σχολιάσει ο «Παπ» με παράπονο: «Ακόμη περιμένω ένα ζευγάρι από αυτόν».

Ο «Greek Freak» του έδωσε δίκιο, λέγοντας: «Έχει δίκιο. Όταν παραγγέλνεις φαγητό στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα σουβλάκι, αν είσαι καλός πελάτης σου δίνουν δώρο μία coca-cola, μία Fanta, μία μπίρα. Έχει απόλυτο δίκιο».

Μάλιστα, στο τέλος έκανε και μία υπόσχεση«Όταν βγει το έκτο παπούτσι της σειράς, θα φέρω ζευγάρια για όλη την εθνική ομάδα».

Ο Παπανικολάου πάντως δεν… πείστηκε από τα όσα έταξε ο Αντετοκούνμπο, καθώς ζήτησε να του «στείλουν αυτό το βίντεο» και αναρωτήθηκε «θα αγωνίζομαι ακόμα στην εθνική όταν βγει το έκτο παπούτσι ή θα έχω αποσυρθεί», με τον Γιάννη να απαντά πως αυτό θα γίνει σε λίγες μέρες.

Διαβάστε επίσης:

Euro 2024: Τιτανομαχία ανάμεσα σε Γαλλία και Βέλγιο – Κόντρα στη σκληροτράχηλη Σλοβενία η Πορτογαλία του Ρονάλντο (video)

Τρία funds διεκδικούν μερίδιο στην Euroleague

Μπάντμιντον: 17χρονος πρωταθλητής κατέρρευσε στο γήπεδο και πέθανε – Σοκαριστικό βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 20:58