search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 15:45
MENU CLOSE

Ελεύθερος ο 34χρονος που καλούσε σε διαδήλωση κατά του Europride – Αναβλήθηκε η δίκη – Στο πλευρό του ο Δημήτρης Νατσιός

01.07.2024 15:22
europride

Ελεύθερος αφέθηκε ο 34χρονος που κατηγορείται ότι καλούσε, μέσω συνέντευξης σε ραδιοφωνικό σταθμό, τον κόσμο να συμμετάσχει σε διαδήλωση κατά του Europride 2024, αγνοώντας προηγούμενη απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. που την απαγόρευε.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ανέβαλε την εκδίκηση της υπόθεσης για τον Γενάρη του 2025, λόγω κωλύματος στο πρόσωπο της συνηγόρου υπεράσπισης, και παράλληλα ήρε την κράτησή του.

Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν από νωρίς ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός, ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος και υποστηρικτές του κόμματος, για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον 34χρονο.

Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί την προηγούμενη Πέμπτη και την επόμενη μέρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για διέγερση σε ανυπακοή με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, όπως επίσης για απείθεια επειδή αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του. Μετά την πρώτη αναβολή που πήρε αποφασίστηκε η κράτησή του μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης:

Μονεμβασιά: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Άγιο Ελισσαίο

Ελευσίνα: Καταγγελία για απόπειρα έξωσης οικογένειας με μέλος αθλήτρια με αναπηρία

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 42χρονο για ξυλοδαρμό του πατέρα του – «Κλειδί» η κατάθεση γιατρού στο «Παπανικολάου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 15:44