search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 21:04
MENU CLOSE

Ελευσίνα: Καταγγελία για απόπειρα έξωσης οικογένειας με μέλος αθλήτρια με αναπηρία

01.07.2024 14:47
elefsina_exosi_new
via thriassio.gr

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από κατοικία στην Ελευσίνα, όπου προγραμματιζόταν έξωση οικογένειας με μέλος ΑμεΑ από το σπίτι της το οποίο είχε εκπλειστηριαστεί.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ οικογένεια πρώην ελεύθερου επαγγελματία βρέθηκε με χρέος το οποίο την περίοδο των μνημονίων διογκώθηκε και έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό. Μάλιστα, μέλος της οικογένειας που κατοικεί στο συγκεκριμένο σπίτι είναι αθλήτρια με αναπηρία, η οποία μάλιστα είναι πρωταθλήτρια με διακρίσεις με την Εθνική ομάδα.

Το πρωί, σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΒΕ Ελευσίνας, μέλη της μαζί με σωματείο της περιοχής και κατοίκους της γειτονιάς υπερασπίστηκαν με επιτυχία το σπίτι στην οδό Παπαγιάννη 25.

«Το σπίτι αυτό θα το υπερασπιστούμε σαν να είναι το δικό μας σπίτι. Καλούμε όλη την πόλη να επαγρυπνεί και να μην επιτρέψουμε αυτό το αίσχος. Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός κανένας μόνος παντού ξεσηκωμός!» αναφέρει η ενημέρωση της ΕΒΕ Ελευσίνας – Μάνδρας.

Τις επόμενες μέρες συνεχίζεται η ενημέρωση των πολιτών της Ελευσίνας και η προσπάθεια να καταγγελθεί η απόπειρα έξωσης από όλα τα σωματεία, τους φορείς, τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης, ενώ προγραμματίζονται και νέες κινητοποιήσεις για τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 42χρονο για ξυλοδαρμό του πατέρα του – «Κλειδί» η κατάθεση γιατρού στο «Παπανικολάου»

Ανεργία: Παραμένει σε διψήφιο ποσοστό, στο 10,6% τον Μάιο

Κόρινθος: Ξυλοδαρμός 51χρονου από τα αδέρφια της εν διαστάσει συζύγου του – Τρεις συλλήψεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 21:04