search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 21:38
MENU CLOSE

Αιχμές Γερουλάνου κατά Δούκα: «Όταν κατέβηκα στο Δήμο Αθηναίων δεσμεύτηκα ότι θα μείνω και έμεινα»

01.07.2024 20:21
geroulanos doukas 65- new

Βγήκαν τα πρώτα μαχαίρια στο ΠΑΣΟΚ μετά την κατάθεση των 5 υποψηφιοτήτων στην εκλογική μάχη για την ηγεσία του κόμματος.

Ο Παύλος Γερουλάνος, εις εκ των υποψηφίων, μιλώντας στο OPEN «κάρφωσε» τον Χάρη Δούκα λέγοντας: «Εγώ όταν κατέβηκα στο δήμο, δεσμεύτηκα ότι θα μείνω και έμεινα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρης Δούκας έχει δηλώσει ότι δεν θα εγκαταλείψει την Δημαρχία της Αθήνας.

Όσον αφορά την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, ο κ. Γερουλάνος τόνισε χαρακτηριστικά: «Το ΠΑΣΟΚ δεν φοβήθηκε ποτέ τις δημοκρατικές διαδικασίες».

Για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και τους λόγους που οδήγησαν στις χθεσινές αποφάσεις είπε: «Δεν πετύχαμε τον στόχο μας την ώρα που διαλύονταν δύο κόμματα δίπλα μας, ήταν χαμένη ευκαιρία. Το μήνυμά μας δεν μπορεί να φτάσει στην κοινωνία, επικοινωνιακά υπήρχαν λάθη»

«Πρέπει να υπάρχει ηγετική ομάδα που να αισθάνεται ο πολίτης ότι όσα λέγονται μπορεί να γίνουν πράξη», πρόσθεσε.

«Αφήσαμε πολλούς πόρους που είχαμε ανεκμετάλλευτους. Αφήσαμε πολλά πρόσωπα ανεκμετάλλευτα», ανέφερε ακόμη και κατέληξε λέγοντας ότι «τo ΠΑΣΟΚ δεν είναι συνιστώσα κανενός», απαντώντας έτσι στην ομιλία Ανδρουλάκη στην Κεντρική Επιτροπή.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε την Εθνική μπάσκετ εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά – «Να μας κάνετε όλους χαρούμενους» (Photos)

ΠΑΣΟΚ: Τα «βέλη» Δουδωνή για τους πρώην βουλευτές Επικρατείας του κόμματος  

Χάρης Δούκας: Ψάχνει Εκπρόσωπο Τύπου για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 21:35