search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 20:02
MENU CLOSE

Δεν κρύβει τη χαρά της η Μελόνι: «Η δαιμονοποίηση της ακροδεξιάς δεν λειτουργεί πια»

01.07.2024 19:34
meloni

Η «δαιμονοποίηση» της ακροδεξιάς δεν λειτουργεί πια, δήλωσε περιχαρής η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, την επομένη του πρώτου γύρου των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία, όπου το ακροδεξιό κόμμα Εθνικός Συναγερμός κατέγραψε ιστορική νίκη.

«Η συνεχής προσπάθεια δαιμονοποίησης ανθρώπων που δεν ψηφίζουν αριστερά (…) είναι μια παγίδα στην οποία πέφτουν όλο και λιγότεροι», δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Adnkronos η επικεφαλής του μεταφασιστικού κόμματος Αδέλφια της Ιταλίας.

«Το παρατηρήσαμε στην Ιταλία, το βλέπουμε όλο και περισσότερο στην Ευρώπη και στη Δύση», συμπλήρωσε.

«Θέλω να συγχαρώ την Εθνική Συσπείρωση και τους συμμάχους της για την ξεκάθαρη επικράτηση. Όσο για τον δεύτερο γύρο, προσεγγίζω πάντα με σεβασμό τις πολιτικές και εκλογικές δυναμικές των άλλων χωρών», τόνισε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

Πάντα με αναφορά στην κρίσιμη αυτή αναμέτρηση, η Τζόρτζια Μελόνι πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε αντιμέτωποι, πάντως, με ένα σκηνικό έντονης πόλωσης όπου, ασφαλώς, προτιμώ την δεξιά».

Διαβάστε επίσης:

Νέο θρίλερ στον αέρα: Έντονες αναταράξεις υποχρέωσαν αεροσκάφος να προσγειωθεί – Πολλοί επιβάτες τραυματίστηκαν (Photos/Video)

Ανώτατο Δικαστήριο για Τραμπ: Έχει μερική ασυλία από ποινικές διώξεις – Πανηγυρίζει ο πρώην πρόεδρος

Βρετανία: Τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις τρεις μέρες πριν τις εκλογές επιβεβαιώνουν συντριπτική νίκη των Εργατικών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 19:59