search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 23:30
MENU CLOSE

Χαλκιδική: Από μια μεταλλική χάντρα στο μαγιό της 13χρονης προκλήθηκε ο θάνατός της από κεραυνό

01.07.2024 22:02
keravnos new

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο της 13χρονης στη Χαλκιδική από κεραυνό, στην παραλία Ποσείδι την Παρασκευή (28/6).

Το δυστύχημα φέρεται να προκλήθηκε από μια μεταλλική χάντρα στο μαγιό του κοριτσιού, όπως μετέδωσε το Mega.

Παράλληλα, ο θείος της 13χρονης, μιλώντας στον σταθμό, είπε: «Η μέρα ήταν ηλιόλουστη και ο αδελφός μου και η νύφη μου με το παιδί αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο. Ξαφνικά άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς. Ο αδελφός μου πήρε τη γυναίκα του και τη μικρή και βγήκαν αμέσως από τη θάλασσα και κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητο. Η παράλια δεν είναι προσβάσιμη με τα πόδια και χρειάζεται περίπου δέκα λεπτά περπάτημα για να φτάσεις στον δρόμο. Κατά τη διάρκεια της πορείας προς το αυτοκίνητο ο κεραυνός χτύπησε την ανιψιά μου. Το ωστικό κύμα έριξε κάτω και τη νύφη μου που ευτυχώς δεν έφερε τραύματα. Αν και οι διασώστες έφτασαν γρήγορα στο σημείο το παιδί δεν επανήλθε».

«Ο ιατροδικαστής μας είπε ότι το δυστύχημα προκλήθηκε από μία μεταλλική χάντρα μεγέθους κουμπιού που βρισκόταν στο μαγιό του παιδιού. Μου είναι πολύ δύσκολο να μιλάω γι’ αυτό. Ο αδελφός μου και η νύφη μου μου δεν έχουν καμία ευθύνη. Έκαναν αυτό ακριβώς που έπρεπε. Βγήκαν κατευθείαν από τη θάλασσα μόλις χάλασε ο καιρός και κινήθηκαν προς το αυτοκίνητο. Δεν ισχύει ότι κολυμπούσαν την ώρα που έπεφταν κεραυνοί», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

Προσεχώς ο Προσωπικός Αριθμός για τους πολίτες: Το ΣτΕ έκρινε ως νόμιμο το σχετικό Π.Δ.

Καιρός: Ανάσα… δροσιάς από Τετάρτη με ισχυρές καταιγίδες, για να… ξαναζεστάνει από το Σαββατοκύριακο – Αναλυτική πρόγνωση

Μάχη με τις φλόγες σε Χίο και Κω – Εκκενώνονται ξενοδοχεία στην Καρδάμαινα -Πέντε τραυματίες στη Χίο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 23:28