search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 11:05
MENU CLOSE

Μπάντμιντον: 17χρονος πρωταθλητής κατέρρευσε στο γήπεδο και πέθανε – Σοκαριστικό βίντεο

01.07.2024 12:02
ZhangZhijie

Ενας 17χρονος Κινέζος παίκτης του μπάντμιντον, πέθανε ξαφνικά αφού κατέρρευσε στο γήπεδο κατά την διάρκεια αγώνα για το ασιατικό τουρνουά, που διεξάγεται στην Ινδονησία, όπως ανακοίνωσαν σήμερα (1/7) οι διοργανωτές.

«Ο Κινέζος παίκτης του απλού, Ζανγκ Ζιγί κατέρρευσε στο γήπεδο κατά την διάρκεια ενός αγώνα το βράδυ», ανέφεραν σε κοινή δήλωση η Ασιατική Συνομοσπονδία Μπάντμιντον και η Ινδονησιακή Ομοσπονδία Μπάντμιντον (PBSI).

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Ο Ζιγί κατέρρευσε, ενώ αντιμετώπιζε τον Ιάπωνα, Καζούμα Καβάνο στο πρώτο σετ με το σκορ στο 11-11 για το Ασιατικό Πρωτάθλημα Badminton Junior στην Γιογκικάρτα, στο νησί της Ινδονησίας, Ιάβα.

«Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό του τουρνουά και την ιατρική ομάδα και μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο διάσωσης μέσα σε δύο λεπτά. Εν συνεχεία διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου πέθανε στις 23:20 την Κυριακή (4:20 μ.μ. GMT)», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

«Προς το παρόν, το τοπικό νοσοκομείο δεν έχει ακόμη εντοπίσει την αιτία θανάτου», ανακοινώθηκε από την Κινεζική Ομοσπονδία Μπάντμιντον, που μαζί με τους αρμόδιους φορείς του αθλήματος, εξέφρασαν τα «θερμά τους συλλυπητήρια στους γονείς και την οικογένεια του παίκτη».

Ο Ζιγί άρχισε να παίζει μπάντμιντον σε νεαρή ηλικία, στο νηπιαγωγείο, και εντάχθηκε στην εθνική ομάδα νέων της Κίνας πέρυσι.

Νωρίτερα εφέτος, κατέκτησε τον τίτλο του απλού στο Dutch Junior International, ένα διάσημο τουρνουά νέων που διεξάγεται στο Χάρλεμ της Ολλανδίας.

Οι συναθλητές του κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του…

Διαβάστε επίσης:

Euro 2024: Τιτανομαχία ανάμεσα σε Γαλλία και Βέλγιο – Κόντρα στη σκληροτράχηλη Σλοβενία η Πορτογαλία του Ρονάλντο (video)

Στίβος: Τρομερός Τεντόγλου με 8,42μ. στον Βόλο, στα 4,55μ η Στεφανίδη (videos)

Euro 2024: Από την κόλαση στον παράδεισο (των «8») η Αγγλία με γκολάρα Μπέλιγχαμ (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 11:04